HENKILÖKUNTA

Cool time on toiminut Karkkilassa vuodesta 2003, ensin kosmetologin palveluja tarjoavana yrityksenä ja vuodesta 2007 laaja-alaisesti kauneuden- ja hiustenhoitopalveluihin keskittyvänä hyvänolonkeskuksena.



Unna Komonen SKY-CIDESCO –kosmetologi, tradenomi

Unna valmistui kosmetologiksi vuonna 1994. Valmistumisen jälkeen hän toimi ammattiaineiden opettajana Suomen Kosmetologikoulussa, opetustyötä hän tekee edelleen. Vuonna 1999 hänelle tarjoutui mahdollisuus kokeilla kauneushoitolayrittäjänä olemista ja sillä tiellä hän on edelleen. Unnan erikoisosaamiseen kuuluu kestopigmentoinnit, plasmahoidot ja aromaterapia. Hän on myös cool time oy:n toimitusjohtaja.




 



Jenna Tallgren  –kosmetologi

Jenna valmistui kosmetologiksi vuonna 2017 ja opiskeluaikanaan hän suoritti työssäoppimisjaksoja cool timessä. Sopimusyrittäjänä hän aloitti jo vuonna 2016. Jennan erikoisosaamiseen kuuluu kasvolymfa ja rakennekynnet. Hän tekee kaikkia kosmetologin hoitoja mutta lemppareita ovat geelilakkaukset, jalka- ja kasvohoidot. Sydäntä lähellä on myös kynsien koristelu.

 



 



Sanna Räikkönen  –kosmetologi

Sanna valmistui kosmetologiksi jouluna 2017. Tätä ennen hän suoritti työssäoppimisjaksonsa cool timessä. Sannan valttikortteja on ammattitaidon lisäksi iloisuus ja reippaus. Hän tekee kaikkia kosmetologin töitä ja hänen erikoisosaamisenaan on karvanpoisto sokeroimalla ja klassiset ripsienpidennykset.

 



 



Virva Moisala  –parturi-kampaaja

Virva valmistui 2015 Riihimäen Hyriasta. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu hiustenpidennykset Micro Ring -, teippi- ja sinettimenetelmällä. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2017 ja sitä ennen parturi-kampaajana palkkatöissä. Virva pitää erityisesti erikoisvärjäyksistä ja on luova sekä taitava juhlakampausten loihtija!

 



 



Mari Nurminen  –parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja (International Maker Academy 2013)

Mari valmistui Omniasta parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Hän aloitti työharjoittelun cool timessa elokuussa 2017, jonka jälkeen hän jatkoi sopimusyrittäjänä. Vuodesta 2013 hän on toiminut freelancer-meikkaajana niin teattereissa, mainoskuvauksissa, televisiotuotannoissa kuin yksityisasiakkaidenkin parissa (juhlameikit, kasvomaalaukset ym.) Hän pitää erityisesti partojen muotoilusta ja amerikkalaistyylinen veitsiajo sujuu jo vankalla kokemuksella!

 



 



Minerva Ahjoniemi  –parturi-kampaaja

Minerva valmistui Omniasta parturi-kampaajksi vuonna 2018. Hän on suorittanut kaikki työssäoppimisjaksonsa cool timessä. Hän tekee kaikkia parturi-kampaajan töitä ja myös meikkejä. Hän pitää eniten töistä, jossa muutos näkyy mm. mallinmuutosleikkauksista, kampauksista, kiharoista ja meikeistä.

 



 



Inka Bergenström  –ripsiteknikko – kynsimuotoilija

Inka on tehnyt rakennekynsiä ja geelilakkauksia cool timessä vuodesta 2003. Hän tekee myös klassisia ja volyymiripsiä. Inka on erittäin taitava! Hänellä on oma liike Järvenpäässä www.yournbh.fi ja sieltä hän käy Karkkilassa n 3 viikon välein. Inka on koulutukseltaan myös hieroja.