HYVÄNOLONHOITOLA

Hyvänolonhoitolamme tarjoaa monipuolisesti palveluja rentoutumiseen ja kaunistautumiseen. Kaikissa hoidoissa huomioidaan asiakkaan toiveet jatarpeet. Palveluihimme kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, geelikynnet ja geelilakkaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset, karvanpoistot vahalla, vartalohoidot, Velasmooth –hoidot vartalon kiinteytykseen ja selluliittihoitoihin, LHE- valoimpulssihoidot, kestopigmentoinnit, body tattoot, ripsienpidennykset sekä ehostukset.

Kasvohoidot

Kasvohoidot räätälöidään jokaisen asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.  Jokaiseen kasvohoitoon varaamme 1,5 tuntia aikaa. Hoitotilanteessa valitsemme parhaan mahdollisen hoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin. Käytössämme olevat tuotteet ja laitteet tekevät jokaisesta hoidosta tehokkaan. Kasvohoitoihin voi halutessa yhdistää ultraääni- ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan.

Tiesitkö, että ihosi uusiutuu noin kuukauden välein? Siksi kasvohoitoja suositellaan noin kerran kuukaudessa tai ainakin vähintään 3 – 4 kertaa vuodessa.  Hoitovaihtoehtoja on runsaasti. Ainahan ei ole välttämätöntä tehdä ihonpuhdistusta, vaan voidaan keskittyä esim. ihon kosteuttamiseen.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni ihonpuhdistus on kivuton ja hellävarainen mutta tehokas tapa puhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ilman mekaanista ärsytystä. Tarvittaessa ihonpuhdistus voidaan viimeistellä mekaanisesti (tukkeumat, miliumit). Ultraäänilaitteella voidaan tehdä myös kuorinta tai imeyttää aktiiviaineita syvemmälle ihoon.

Ultraääni-ihonpuhdistukseen kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kasvojen hieronta, naamio ja loppuvoide. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää pidempi hieronta. Ihotyypin mukaiseen kasvohoitoon ei kuulu ihonpuhdistusta. Nämä hoidot sopivat kosteuttamaan, tasapainottamaan, ravitsemaan tai elvyttämään ihoa. Tähän hoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio ihollesi sopivilla tuotteilla.

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja aktiiviaineiden imeytyminen ihoon tehostuu. Timanttihionta hoitoon kuuluu pintapuhdistus, timanttihionta, kasvojen hieronta ja naamio. Aikaa tähän kuluu noin 60 minuuttia. Tästä hoidosta on tullut paljon positiivista palautetta!


Kasvojen erikoishoidot

Erikoiskasvohoidot ovat vaikutuksiltaan tehokkaampia ja ne sisältävät enemmän aktiiviaineita kuin perushoidot.  Näin tulokset näkyvät ja tuntuvat pidempään. Erikoiskasvohoitoja suositellaan sarjahoitoina jolloin aikaansaadaan pysyvämpi hoitotulos, esim. kolmen kerran sarjahoito, yksi hoito viikossa.

Resultime by Collin Paris Hydrating Treatment – ihoa tehokkaasti kosteuttava hoito sisältää hyaluronihappoa (kosteuttava aine, jota on luonnollisestikin ihossa) ja korjaavaa, hivenainerikasta merilevää. Hoidossa käytettävä merilevänaamio on ns. okkluusionaamio, eli se jähmettyy ja tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Naamio poistetaan kokonaisena ja se sopii myös silmänympärysiholle. Hoito sopii kaikille kosteuden puutteesta kärsiville ihoille.

Resultime by Collin Paris Collagen + Vitamin C Radiance Treatment sisältää 100 % kollageenia ja 20 % C-vitamiina. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja toimii antiradikaalina, kollageeni kosteuttaa, uudistaa ja korjaa ihoa tehokkaasti. Yksittäisiä hoitoja voidaan tehdä nuoremmillekin, sarjahoitona yli 35-vuotiaille.

Resultime by Collin Paris Anti Ageing Treatment for Sensitive Skin- Anti-age vaikutteinen hoito herkälle ja reagoivalle iholle. Hoidon aktiiviaineena on ihoa rauhoittava magnesium. Hoito sopii 30 + ikäisille.

Resultime by Collin Paris Wrinkle Firmness Treatment on erikoishoito, joka kiinteyttää, kohottaa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoidossa tehdään kuorinnan jälkeen rauhoittava hieronta, sen jälkeen juonteille laitetaan hyaluronihappotiiviste, joka aktivoidaan hieromalla ja sen jälkeen tehdään elvyttävä hieronta koko kasvoille ja decolletee alueelle. Hoidon päätteksi laitetaan viilentävä ja kiinteyttävä naamio. Hoito sopii noin 35 – 40 v.  alkaen.

Resultime by Collin Paris New Skin Peeling (32 % AHA) – Ihoa uudistava hedelmähappohoito joka kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ryppyjä sekä juonteita. AHA-kuorinnan jälkeen iho on suojattava auringolta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ei herkälle iholle.

Resultime by Collin Paris Lifting Resculpting Treatment- Kiinteyttävin ja kohottavin erikoishoitomme tekee ihosta kimmoisan, kiinteän ja hehkeän. Hoidossa käytetään Thermo-Sculptor (lämmin-kylmä) –laitetta vaikutuksen tehostamiseksi. Hoito sopii noin 45 – 50 v alkaen.

Silmänympärysihon erikoishoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä vähentää turvotusta tehokkaasti. Säteilevät silmät puolessa tunnissa!

Neulaton mesoterapia
Neulattoman mesoterapian avulla imeytetään aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Mesoterapian avulla voidaan tasoittaa ryppyjä sekä juonteita ja hoitaa erilaisia ihon ongelmia. Mesoterapia mahdollistaa eri tuotteiden käytön eri ihoalueilla (esim. rauhoittava tuote herkille alueille, kiinteyttävä kimmoisuutta kaipaavilla alueilla, kosteuttava pintakuivilla alueilla). Ennen mesoterapiaa tehdään kuorinta (paras vaihtoehto on timanttihionta) ja tämän jälkeen käytetään avaavaa ultraääntä ja punaista terapiavaloa. Ne  saavat ihon vastaanottavaisiksi aktiiviaineille. Varsinaisella mesoterapialla aktiiviaineet imeytetään ihoon ja tämän jälkeen tehdään sulkeva ultraääni, jossa käytetään sinistä terapiavaloa. Näin iholle tärkeät aktiiviaineet saadaan ”varastoitua” ihoon. Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sarjahoitosuositus on 5 kerran sarjahoito, yksi hoito viikossa.

Happi-imeytyshoito
Hoidon avulla pystytään lisäämään ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, viemään ihoon antioksidantteja, estämään vapaita radikaaleja tuhoamasta soluja, lisäämään ihon luonnollista paranemisprosessia ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Happihoidolla saadaan välittömästi näkyviä tuloksia. Juonteet ja rypyt tasoittuvat heti ja iho kosteutuu, jäntevöityy ja tasoittuu.

Hyperbaarinen happiteknologia

Vuosien tutkimustyön jälkeen biokemistien ryhmä on saanut yhdistettyä lääketieteen ja kosmetologian kehittämällä vallankumouksellisen menetelmän, jossa korkeapaineista, terapeuttista happea voidaan käyttää ammattimaisessa ihonhoidossa. Sen avulla ihoon imeytetään korkealaatuisia seerumeita. Vanhetessamme kykymme hyödyntää ilmassa olevaa happea vähenee ja ihon uusiutuminen hidastuu. Happi-imeytysmenetelmällä saadaan ihoon rikas konsentraatti happea, mikä on elintärkeä ainesosa ihonhoidossa.

Jalkahoidot

Älä unohda jalkojasi! Säännöllinen jalkahoito pitää jalkasi hyvässä kunnossa ja helpottaa kotihoitoa. Jalkahoidossa poistetaan kovettumat, raspataan, hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Hoitoon kuuluu lisäksi kynsien lakkaus ja kaiken kruunaa rentouttava jalkahieronta. Voit myös valita erikoisjalkahoidon, johon kuuluu edellisten lisäksi kuorinta ja virkistävä tai naamio. Jos sinulla ei ole kovettumia, niin valitse silloin kaunistava jalkahoito. Muistathan, että myös varpaankynsiin voidaan tehdä geelilakkaus tavallisen lakkauksen sijaan.

Kädet ja kynnet

  

Hoidetut kädet huomataan. Käsien hoitoon kuuluu kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. Jos kärsit kuivista käsistä tai kynsinauhoista valitse erikoiskäsihoito, johon kuuluu lisäksi käsien kuorinta ja tehokkaasti kosteuttava persikkaparafiininaamio. 

CRISNAIL geelilakka on UV-uunissa kovetettava geelimäinen kynsilakka. Se ei ole rakennekynsimateriaali, vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kuin tavallinen kynsilakka. Gеelilakka ei pidennä kynttä, eikä muuteta kynnen muotoa. Se suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa paremmin. Geelilakka on hyvä vaihtoehto, jos haluat lisää suojaa omalle kynnelle, mutta et halua rakennekynsiä. Kynnet kestävät 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidan huoltaa, vaihta väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakka sopii myös varpaan kynsille.

Rakennekynsiä laitettaessa kannatta miettiä tarkkaan kynsien pituus. Liian pitkillä kynsillä voi vaikeuttaa elämäänsä huomattavasti. Kärjen muoto vaikuttaa myös rakennekynsien kestävyyteen. Ovaalit ja tasaiset ovat kestävimpiä ja tällä hetkellä myös trendikkäimmät vaihtoehdot.


  

Muut hoidot

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien värjäyksellä piristät olemustasi nopeasti ja helposti. Kestoväri pysyy ripsissä ja kulmissa noin 3 – 4 viikkoa. Käytämme kestovärjäyksissä laadukkaita Combinal –kestovärejä. Ne ovat voidemaisia koostumukseltaan, eivätkä siksi mene silmiin niin helposti – vähemmän kirvelyä! Kulmat muotoilemme pääasiassa filmivahalla, joka ei tartu ihoon. Siksi se soveltuu hyvin herkälle ja ohuellekin iholle. On sanottu, että oikein muotoillut kulmat on nopein ja helpoin kasvojen kohotus. Allergioiden yleistymisen vuoksi kestovärjäyksissä on oltava vähintään neljän viikon väli.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentilla ripset taivutetaan ns. kemiallisesti. Permanentti helpottaa ja nopeuttaa myös meikkaamista, kun taivutus ei vie aikaa. Ripsiväriäkään ei välttämättä tarvitse, koska ripsien kestovärjäys sisältyy ripsipermanentin hintaan. Ripsipermanentti kestää ripsissä 1-3 kk. Kauneimmillaan permanentti on muutaman päivän päästä ottamisesta, kun ripset ovat ”asettuneet”. Ripsipermanentti tehdään kiertämällä ripset pienen rullan ympärille ja ripsiin laitetaan permanenttiaine  ja kiinnitysaine vaikuttamaan. Rullia on eri kokoisia eri pituisille ripsille, joten permanentti soveltuu kaikille.

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne ovat huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.  Ripsien pidennyksen laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia, ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-6 viikkoa riippuen ripsen luonnollisesta kasvusta.  Ripset huolletaan 2 – 4 viikon välein. Ripsien laiton jälkeen alue on pidettävä kuivana 24 – 48 tuntia liiman kuivumisen takia. Ripsien laiton jälkeen ei saa käyttää öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien alueella. Käytämme Exquisite Lashes –ripsiä. Jos silmäsi ovat erittäin herkät tai olet allerginen, suosittelemme liiman allergiatestiä liikkeessämme.

Airbrush – suihkurusketus

Juhlat tulossa? Lähdössä lomalle? Suihkurusketuksella saat kevyen päivetyksen tai voimakkaamman rusketuksen. Rusketusnestettä suihkutetaan koko vartalolle ja kasvoille, värin kehittyminen vie aikaa n.12 tuntia. Ennen rusketusta, edellisenä päivänä, iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin. Näin rusketuksesta saadaan tasaisempi. Kun tulet rusketukseen, pukeudu väljiin tummiin vaatteisiin ja tummiin alusvaatteisiin. Heti käsittelyn jälkeen ihosta saattaa irrota väriä. Suihkurusketus kestää iholla noin viikon.

Karvanpoistot vahalla

Vahamenetelmällä voidaan poistaa häiritseviä karvoja vartalon ja kasvojen alueelta. Vahalla karvoja poistettaessa karva lähtee juurineen ja kestää noin 3 – 6 viikkoa ennen kuin uusi karva kasvaa takaisin. Etuna on, että uusi karva on pehmeä – ei ikävää sänkikasvua! Säännöllinen karvojen poisto saattaa jopa heikentää karvankasvua. Vahausta varten karvan tulee olla vähintään 0,5 cm pitkä. Käytämme maailmanlaajuisesti tunnettuja Depileve –vahoja, joissa on runsaasti vaihtoehtoja eri ihoalueille. Esimerkiksi intiimialueen ja herkkien ihoalueiden vahauksessa käytämme filmivahaa, joka tarttuu vain karvoihin, ei ihoon. Vahakäsittelyt sopivat koko vartalolle ja kasvojen alueelle.

Vartalohoidot

Rentoudu ja nauti!
Aromaterapia on rentouttava eteerisillä öljyillä tehtävä kokovartalohieronta. Aromaterapialla voidaan rentouttaa, poistaa kuona-aineita, poistaa nesteitä tai vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
Kokovartalohieronta on rentouttava, kevyempi hieronta,  jolla saadaan nesteet ja kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle. Kokovartalohieronta tehdään perinteisellä hierontaöljyllä. Halutessasi voit valita myös muotoilevan tai nesteitä poistavan hieronnan.
Kuumakivihieronta on stressiä vähentävä ja rentouttava hieronta, joka poistaa lihasjännitystä ja lisää aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä kivillä.

VelaSmooth
– selluliittihoitoihin, vartalon ja kasvojen kiinteytykseen sekä muokkaukseen.

Mitä selluliitti on?

Selluliitti on ihonalaisen kudoksen aineenvaihdunnallinen häiriötila. Ihonalaiseen sidekudokseen on kertynyt liikaa rasvaa, nesteitä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi ryhmiksi ja niitä ympäröi säikeinen kudos. Tällöin veren- ja imunestekierto häiriytyy ja solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti hidastuvat.

Selluliitin asteet:

I aste
Lievin selluliitin aste, näkyy muhkuraisuutena vain kudosta puristettaessa.
II aste
Rasvasolut ryhmittyvät ns. mikronoduleiksi (n.30 – 100 rasvasolua) ja niiden ympärille kehittyy sidekudosverkko. Tässä vaiheessa selluliitti näkyy seisottaessa.
III aste
Rasvasolukertymät suurenevat  ja mikronodulit yhdistyvät makronoduleiksi. Kudokset eivät saa riittävästi ravintoa ja happea. Selluliitti näkyy myös makuulla.
Vähitellen selluliittinen tila vakiintuu, kudoksesta tulee kovaa, tiivistä ja muhkuraista. Yleensä selluliittialueet ovat viileämpiä, koskettaessa arempia ja mustelmataipumus on lisääntynyt.

Selluliitin syntyyn vaikuttavat tekijät

Selluliitin syntyyn vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi hormonitoiminta, verenkierron häiriötilat, stressi, perinnöllinen taipumus, vääränlainen ravinto, ryhtivirheet, huono ruoansulatus, tupakan ja alkoholin liikakäyttö.

Selluliitin hoito

Naiset eri puolilla maailmaa taistelevat selluliittia vastaan. Yli 80 % kaikista maailman naisista kärsii selluliitista. Et siis ole yksin. Sinulla voi olla selluliittia vaikka olisit normaalipainoinen tai hoikka ja huolehtisit itsestäsi, tarkkailisit painoasi ja harrastaisit liikuntaa. Taistelu selluliittia vastaan voi olla turhauttavaa. Selluliittia ei voi poistaa leikkauksella, koska taipumus selluliittiin on pysyvä. 

Nyt ongelmiin on ratkaisu. VelaSmooth –vartalomuokkausjärjestelmä on ensimmäinen todella toimiva ratkaisu selluliittiongelmaan. VelaSmooth muotoilee vartaloa infrapunavalon, radioaaltojen ja imuhieronnan hellävaraisen yhteisvaikutuksen avulla. Se vaikuttaa syvälle ihonalaisiin kerroksiin ja muokkaa rasvakudosta solutasolla. Aktivoimalla rasvakudoksen aineenvaihduntaa se pienentää rasvasoluja ja muokkaa sidekudosta ympäröivää aluetta. Näin ihon uloimmat  kerrokset tasoittuvat, selluliitti vähenee ja iho muuttuu kauniimmaksi. Tulokset ovat kliinisesti mitattavissa.

VelaSmooth –hoitosarja koostuu tavallisesti 10 hoitokerrasta 4 – 6 viikon aikana. Näkyviä tuloksia on havaittavissa jopa viiden hoitokerran jälkeen. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin reisien, vyötärön ja lantion hoikistuneen ja kaikki asiakkaat havaitsivat kudoksen ulkonäön parantuneen.
Varaa aikasi konsultaatioon! Kaikki alkaa konsultaatiosta, jossa selvitetään hoidon voimakkuuden taso, hoidettava alue, hoitoaika ja hoitokertojen lukumäärä. Konsultaatio kestää noin puoli tuntia. Samalla pääset kokeilemaan VelaSmoothia ja voit itse todeta, miten tehokkaalta hoito tuntuu. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään ja sen hinta on 45 €.

Milloin VelaSmooth hoitoa ei voi tehdä?


Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on sydämentahdistin, pinnallisia metallisia implantteja hoidettavalla alueella, syöpä, epilepsia, jos käytät valolle herkistäviä lääkkeitä esim. isotretinoin tai jos olet raskaana.

VelaSmooth –hoidot

Laitteella voidaan tehdä kiinteyttäviä hoitoja koko vartalolle ja kasvojen alueelle sekä vartalon muokkausta ja selluliittihoitoja.

Hinnat:


15 min.                                40,00 €          (esim. kasvot)
30 min.                                70,00 €          (esim. vatsa/pakarat/käsivarret/pohkeet)
45 min.                              100,00 €          (esim. reidet)
60 min.                              130,00 €          (esim. useampi hoidettava alue)
Varaa aikasi konsultaatioon!

LHE -valoimpulssihoidot

 LHE – valoimpulssilaittella poistetaan tehokkaasti häiritseviä ihokarvoja, hoidetaan aknea ja rosaceaa, laajentuneita verisuonia (couperosaa), pigmenttiläiskiä ja tasoitetaan ryppyjä sekä juonteita. Valoimpulssihoidot ovat aina sarjahoitoa, joten sinun kannattaa varata aika konsultaatioon, jossa määritellään tarvittavien impulssien voimakkuus ja määrä sekä sarjahoidon kesto ja hinta.
LHE – valoimpulssihoidolla eroon häiritsevistä ihokarvoista!
LHE:n patentoitu laajaspektrinen valo ja sisäinen suodatusjärjestelmä mahdollistavat lämmön tarkan kohdistamisen ja optimoitu impulssin kesto synnyttää matalamman ja turvallisemman valovuon. LHE kohdistuu lämpönä suoraan karvatupessa olevaan väriaineeseen, melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Käyttäen lämpöä oikealla tavalla hyväksi LHE –laitteen tehokas fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin karvatuppi sekä juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vahingoittamatta.
Valoimpulssihoito soveltuu häiritsevien ihokarvojen poistoon sekä kasvoilta että vartalolta. Valoimpulssihoito sopii myös vaaleiden ihokarvojen poistoon. Hoito on aina sarjahoitoa, koska se vaikuttaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Ennen hoitoa ei saa ottaa aurinkoa noin 4 viikkoon, eikä karvoja saa poistaa vahalla 3 viikkoon. Tätä ohjetta tulee myös noudattaa valoimpulssihoidon jälkeen. Hoitosarja on noin 4 – 10 kertaan, riippuen karvan kasvusta. Hoitojen väli n. 2 viikosta – kuukauteen.
Couperosa, pigmenttiläiskät, juonteet, rypyt:
Couperosahoitoja tehdään kahden viikon välein, kaksi hoitoa viikossa. Hoitokertoja tarvitaan 6 – 8 verisuonista riippuen. Yleensä pinnalliset pienet suonet häviävät nopeammin kuin voimakkaammat suonet. Pigmenttiläiskiä hoidetaan kahden viikon välein. Hoitokertoja tarvitaan noin 4 – 6. Yleensä näkyvä tulos on huomattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Juonteita ja ryppyjä voidaan hoitaa myös kahden viikon välein ja hoitosarjan pituus riippuu toivotusta alueesta.
LHE-teknologiassa käytetään automaattisesti valikoivia lyhyitä valoimpulsseja ja lämpöenergiaa. Tämän vaikutuksesta kollageenin muodostus tehostuu ja iho muuttuu vahvemmaksi ja kiinteämmäksi. Valo imeytyy pigmenttiin (veren proteiinit, pigmenttiläiskät) hyydyttäen sen. Aluksi pigmenttiläiskät tummuvat, vetäytyvät kasaan ja poistuvat vähitellen ihon normaalin uusiutumisen myötä. Näin käy myös laajentuneille verisuonille.
Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja nipistellä.
Akne ja rosacea (ruusufinni)
LHE käyttää aknehoidoissa peräkkäisiä kohdistettuja valo- ja lämpöimpulsseja. Kohdistettu impulssi on huomattavasti tehokkaampi kuin jatkuva valo, jota käytetään perinteisissä valoterapiamenetelmissä. Aknehoidoissa tulehtuneisuus vähenee ja iho rauhoittuu. Hoitokertoja tarvitaan kahdeksan, kaksi viikossa.
Varaa aikasi koeimpulsseihin!

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä rajauksia silmiin tai muotoilla kulmat. Silmien ylä- rajaus tehdään aivan ripsien yläpuolelle, joten lopputulos on luonnollinen ja silmän muotoa kauniisti korostava. Alarajaus voidaan tehdä koko alaluomelle tai vain kevyesti ulkonurkkaan.
Jos ongelmanasi ovat olemattomat kulmat tai haluat täyttää aukkoja omissa kulmakarvoissasi, niin kestopigmentaatio on silloin sinua varten. Kulmista muotoillaan sellaiset kuin haluat. Myös kulmissa värivaihtoehtoja on runsaasti tummasta ruskeasta luonnolliseen harmaan ruskeaan. Värit sekoitetaan aina jokaiselle yksilöllisesti.
Body Tattoo/Beauty Tattoo
Kestopigmentointimenetelmällä tehtävät kuviot vartalolle tarjoavat vaihtoehdon sinulle, joka olet miettinyt tatuointia, mutta sen ikuisuus askarruttaa. Tällä menetelmällä väriä ei viedä niin syvälle ihoon kuin normaalissa tatuoinnissa. Body tattoon kestoikää on kuitenkin vaikea arvioida, joillakin se kestää 3 vuotta toisilla paljon pidempään. Väri haalistuu vähitellen ja haluttaessa sitä voidaan vahvistaa.

Meikkaus

Rentoudu hetki ennen juhlia ja anna ammattilaisen tehdä sinulle sopiva ja pysyvä meikki. Tilaisuudesta ja toiveistasi riippuen teemme sinulle luonnollisemman päivämeikin tai näyttävämmän iltameikin. Muistathan, että saat meiltä myös tilaisuuteen sopivan kampauksen.
Jos haluat itse oppia korostamaan parhaita puoliasi, varaa aika meikin opastukseen. Siinä käymme läpi perustekniikat ja harjoittelemme kädestä pitäen meikin tekemistä. Voit myös kerätä ryhmän ja tulla yhdessä viettämään tyttöjen päivää!

 

Takaisin alkuun