PARTURI-KAMPAAMOPALVELUT

Hiusten leikkaus

Hyvin leikatut hiukset huomataan! Ammattilaisen avulla saat persoonallisuuteesi ja kasvoihisi parhaiten sopivanleikkausmallin. Hyvin leikatut hiukset on myös helppo laittaa kotona ja ne pysyvät helpommin hallittavina pidempään. Saat samalla vinkit ja ohjeet sinun hiuksillesi sopivista muotoilutuotteista ja muistahiustenhoitotuotteista.


Hiusten värjäys

Hiusten värikäsittelyissä käytämme huippulaadukkaita Redken Shades EQ gloss kevytvärejä ja Chromatics -kestovärejä. Värimme eivät sisällä ammoniakkia. Ne ovat hiukselle ja hiuspohjalle hellävaraisia ja jopa hoitavia. Chromatics -kestoväri peittää harmaat 100%:sti ja tekee lopputuloksesta erittäin kiiltävän ja prismaattisen. Värit ovat hajuttomia, eivätkä aiheuta kirvelyä tai kutinaa hiuspohjassa. Chromatics värit sisältävät proteiineja ja öljyjä, jotka hoitavat ja vahvistavat hiusta tyvestä latvaan. Teemme myös hiusten vaalennuksia ja raidoituksia Redken Flash Lift vaalennusaineella. Se on vähä- ammoniakkinen, miedon tuoksuinen ja sisältää B5 –vitamiinia. Tuotteella saadaan jopa 8 astetta vaaleampi lopputulos.


Permanentit ja CHI -silkkisuoristus

Teemme myös erilaisia kihartamiskäsittelyitä, normaali permanenteista kevyempiin ja kohottaviin rakennekäsittelyihin. Permanenttiaineet valitaan hiustyyppisi mukaan.
Vastaavasti taas luonnonkiharat ja pörröiset hiukset saadaan suoriksi ja sileiksi CHI -silkkisuoristuskäsittelyllä. Silkkisuoristus on hellävaraisempi ja hoitavampi vaihtoehto suoristuspermanentille.

Hiusten pidennykset

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista hiuksista? B´long –pidennykset ovat 100 % aitoa hiusta ja niillä saadaan omiin hiuksiin lisää pituutta ja paksuutta tai raitoja. Sinettipidennyksillä saadaan erittäin luonnollinen lopputulos ja ne ovat erittäin kestävät ja helppohoitoiset. Pidennyksiä suunnitellessasi varaa aika konsultaatioon, jossa valitaan oikea värisävy ja pidennysten pituus. Tilaamme hiukset konsultaation jälkeen ja niiden saamiseen menee n. 1 – 2 viikkoa.

Erikoishoidot

Redken ja Kérastase –tuotesarjoissa on paljon hiusten ja hiuspohjan erikoishoitoja. Erikoishoito valitaan aina hiuspohjan ja hiusten tarpeen mukaan. Hoidoilla voidaan mm. lisätä värin pysyvyyttä, kosteuttaa, tuuheuttaa ja lisätä hiusten kiiltoa. Erikoishoitojen vaikutus kestää noin 5 – 10 pesukertaa. Kysy lisää kampaajiltamme!

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta
on todella rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia.Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

Parranajo

Parranajo tehdään veitsellä, koska sillä saadaan hyvin tarkka ja paras mahdollinen lopputulos. Parranajoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus, lämpimät hauteet ihon ja karvan pehmittämiseksi, parranajo veitsellä, viileät hauteet ja kasvohieronta. Amerikkalaiseen parranajoon kuuluu pidempi hieronta, karkkilalaiseen lyhyempi.


 

Takaisin alkuun