Resultime by Collin Paris on vuonna 1957 lääkäri Eugène Lapinetin ja kosmetologi Monique Moreaun perustama ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjaa käytetään 34:ssä eri maassa.

Resultime by Collin Paris on laadukas ja tutkitusti tehokas ihonhoitosarja. Tuotteiden aktiiviaineet ovat 100 % bio-yhteensopivia ihon omien molekyylien kanssa esim. kollageeni, elastiini, hyaluronihappo, dna jne. Tuotteissa on käytetty Resultimen patentoimaa vektoroitua mikrokollageenia. Mikrokollageeni on pieni osa luonnollisesta kollageenista. Vektoroinnin avulla mikrokolllageeniin on saatu yhdistettyä savi-leväyhdiste. Vektoroitu mikrokollageeni tehostaa kollageenisynteesiä ihossa 49 % ja hyaluronihapposynteesiä 78 %.

Laboratoriossa on tehty yli 80 erilaista tutkimusta mm. hyaluronihapon kosteuttavista vaikutuksista, C-vitamiinin kirkastavasta vaikutuksesta ja elastiinin kiinteyttävistä ominaisuuksista. Joitakin näistä molekyyleistä käytetään myös lääketieteessä.

Käyttämällä molekyylejä, jotka toimivat tasapainossa ihon omien molekyylien kanssa Resultime tarjoaa turvallisen ja tehokkaan vaihtoehdon kaikille. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja testiryhmän testaamia. Testiryhmän arviot näkyvät tuotepakkauksissa.


CLEANSER- ihon puhdistustuotteet päivittäiseen ihon puhdistamiseen (kollageeni)

Oikeiden puhdistustuotteiden valinta on tärkeää. Iho tulee puhdistaa päivittäin, vaikkei meikkiä käyttäisikään. Resultime sarjan puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Voit valita kosmetologisi kanssa sinulle parhaiten sopivat tuotteet: puhdistusmaidon ja kasvoveden, puhdistusvoiteen tai puhdistusveden. Näillä tuotteilla voit poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin.


SCRUB – kuorinta-aineet (C-vitamiini)
Ihon kuorintaa suositellaan kerran viikossa. Iho uusiutuu noin 28 vuorokauden välein ja siksi on tärkeää poistaa kuollut pintasolukko ihon pinnalta. Kuorinnan jälkeen iho on kirkkaampi ja kaikki muut hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Sarjasta löytyy kevyt rakeellinen kuorinta ja erittäin hellävarainen entsyymikuorinta.

REGENERATING COLLAGEN GEL – TÄHTITUOTE!
Universaali, kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille sopiva tuote, jota voidaan käyttää seerumina tai naamiona. Se kosteuttaa, korjaa ja uudistaa ihoa. Geeli sisältää 15 ihon molekyyliä, mm. kollageenia 10 %. Se sopii myös silmänympärysiholle.


HYDRATING - kosteuttava ohjelma kosteusköyhälle iholle (hyaluronihappo)

Resultimen kosteuttavan linjan tuotteissa on aktiiviaineena hyaluronihappoa. Sitä on luonnollisestikin ihossa ja se on erittäin kosteuttava vaikutukseltaan. Hyaluronihaposta on käytetty kolmea eri molekyylikokoa. Näin saadaan kosteuttava, kosteuden haihtumista estävä ja kosteustasapainoa ylläpitävä vaikutus. Ohjelmaan kuuluu geelivoide, voide, seerumi ja naamio.

NOURISHING - ravitseva ohjelma kuivalle iholle (omega)

Resultimen ravitsevassa ohjelmassa kuivalle iholle on käytetty aktiiviaineina omegaa ja E-vitamiinia. Ohjelman voide sopii hyvin talviaikana käytettäväksi kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

PURIFYING - puhdistava ohjelma rasvaiselle ja sekaiholle (sinkki)
Puhdistava ohjelma perustuu kahteen aktiiviaineeseen: AHA -hedelmähappoihin ja sinkkiin. Ohjelma tarjoaa tasapainottavat tuotteet rasvaisen ja sekaihon hoitoon: puhdistusvaahdon, voiteen, naamion sekä antiseptisen hoitogeelin.

SOOTHING - rauhoittava ohjelma (magnesium)

Tutkimusten mukaan noin 75 % naisista kertoo ihonsa olevan herkkä. Herkkä iho saattaa punoittaa, kuumottaa, nipistellä tai tuntua muuten ärtyneeltä. Herkän ihon tuotteissa aktiiviaineeksi on valittu magnesium. Se on välttämätön hivenaine ihon puolustukselle. Ohjelma sisältää rauhoittavan voiteen ja seerumin.

RADIANCE - kirkastava ohjelma kaikille ihotyypeille (C-vitamiini)
Harmaan ja elottoman ihon hoitoon Resultime on valinnut aktiiviaineeksi kirkastavan
C-vitamiinin. Ohjelma sisältää kevyemmän ja täyteläisemmän voiteen, seerumin ja silmänympärysgeelin.


LIGHTENING - pigmenttiläiskiä vaalentava ohjelma (entsyymi)
Vaalentavan ohjelman aktiiviaineena on käytetty entsyymiyhdistettä, joka suojaa ihoa UVA säteilyltä. Ohjelma sisältää myös aktiiviaineita, jotka ylläpitävät ihon omaa suojajärjestelmää. Vaalentava ohjelma sisältää voiteen ja seerumin.

1 st WRINKLES 25 v + (kollageeni)
Tiesitkö, että ihon vanheneminen alkaa jo 21 –vuotiaana? Noin 25 – 30 vuotiaana huomaat ensimmäiset merkit ikääntymisestä. Kollageenin tuotanto ihossa vähenee ja ensimmäiset pienet rypyt tulevat näkyviin. Ohjelma sisältää kevyemmän ja täyteläisemmän voiteen, jotka sisältävät kollageenia ja taistelevat ihon ensimmäisiä ikääntymisenmerkkejä vastaan.

WRINKLE & FIRMNESS 35 – 40 v + (mikroelastiini)
Resultime on valinnut joukon tehokkaita aktiiviaineita taistelemaan ihon näkyviä vanhenemisilmiöitä vastaan. DNA, mikroelastiini ja proteiinit kiinteyttävät ihoa ja tasoittavat ryppyjä ja juonteita. a on käytetty DNAta. Ohjelma sisältää päivä- ja yövoiteen.

WRINKLE & LIFTING 45 – 50 v + (A-vitamiini)
Noin 45-vuotiaana hormonitoiminta muuttuu ja vaikuttaa monin tavoin ihoon. Iho ei enää näytä niin kirkkaalta ja elinvoimaiselta kuin aikaisemmin. Lisäksi iho alkaa vähitellen menettää kiinteyttään. Wrinkle & Lifting –ohjelmasta löydät tehokkaasti kiinteyttävän         A-vitamiinivoiteen, ihon volyymiä lisäävän seerumin ja  turvotusta sekä rasvaa poistavan seerumin. 


ANTI-AGEING muut tuotteet
Ohjelman tuotteet sopivat kaikille ennaltaehkäisemään ihon vanhenemisilmiöitä. Hoito-ohjelmaan kuuluu silmänympärysvoide, korjaava naamio, kiinteyttävä seerumi ja aurinkosuojavoide kasvoille (SK30). Uusi CC-voide, korjaava, kosteuttava ja sävyttävä päivävoide (SK30) löytyy myös tästä ohjelmasta.