Henkilökunta

Unna Komonen

SKY-CIDESCO –kosmetologi, tradenomi 
Unna valmistui kosmetologiksi vuonna 1994. Valmistumisen jälkeen hän toimi ammattiaineiden opettajana Suomen Kosmetologikoulussa, opetustyötä hän tekee edelleen. Vuonna 1999 hänelle tarjoutui mahdollisuus kokeilla kauneushoitolayrittäjänä olemista ja sillä tiellä hän on edelleen. Unnan erikoisosaamiseen kuuluu kestopigmentoinnit, plasmahoidot ja aromaterapia. Hän on myös cool time oy:n toimitusjohtaja. 

Jenna Tallgren

Kosmetologi
Jenna valmistui kosmetologiksi vuonna 2017 ja opiskeluaikanaan hän suoritti työssäoppimisjaksoja cool timessa. Sopimusyrittäjänä hän aloitti jo vuonna 2016. Jennan erikoisosaamiseen kuuluu kasvolymfa, geelilakkaukset ja kestopigmentointi. Hän tekee kaikkia kosmetologin hoitoja, mutta lemppareita ovat geelilakkaukset, jalka- ja kasvohoidot. Sydäntä lähellä on myös kynsien koristelu.  

Inka Bergenström

Ripsiteknikko - kynsimuotoilija, hieroja

Inka on tehnyt rakennekynsiä ja geelilakkauksia cool timessa vuodesta 2003. Hän tekee myös klassisia- ja volyymiripsiä. Inka on erittäin taitava! Hänellä on oma liike Järvenpäässä www.yournbh.fi ja sieltä hän käy Karkkilassa n. 3 viikon välein.  

Tarja Rantakangas

Tarja on parturi-kampaaja, ekokampaaja, ammattijärjestäjä, stylisti ja värikonsultti. Jos haluat tietää mitkä värit korostaisitvat juuri Sinun parhaita puoliasi, varaa aika Tarjalle värianalyysiin soittamalla liikkeeseemme 09-555131.
Lisää värianalyysistä voit lukea osoitteesta www.fancydream.fi
Hyvänolonkeskus

Yhteistyökumppanit

Etsi