Hyvänolonhoitola

Hyvänolonhoitolamme tarjoaa monipuolisesti palveluja rentoutumiseen ja kaunistautumiseen. 
Kaikissa hoidoissa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet. Olemme erikoistuneet erilaisiin anti-age hoitoihin. 
Palveluihimme kuuluvat LCN Plasma ja Soft Plasma -hoidot, Hifu 7D ++tehokkain kasvojenkohotus ilman leikkausta, erilaiset kasvohoidot, ihonpuhdistukset, jalkahoidot, käsihoidot, geelikynnet ja geelilakkaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset, karvanpoistot vahalla ja sokerilla, vartalohoidot, Velasmooth –hoidot vartalon kiinteytykseen ja selluliittihoitoihin, LHE- valoimpulssihoidot, kestopigmentoinnit, ripsienpidennykset sekä meikit. 

KASVOHOIDOT
Kasvohoidot räätälöidään jokaisen asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Hoitotilanteessa valitsemme parhaan mahdollisen hoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin. Käytössämme olevat tuotteet ja laitteet tekevät jokaisesta hoidosta tehokkaan. Kasvohoitoihin voi halutessa yhdistää ultraääni- ihonpuhdistuksen, mesoterapia tai ultraääni-imeytyksen tai timanttihionnan. Ihotyypin mukaiseen kasvohoitoon ei kuulu ihonpuhdistusta. Nämä hoidot sopivat kosteuttamaan, tasapainottamaan, ravitsemaan tai elvyttämään ihoa. Tähän hoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio ihollesi sopivilla tuotteilla. 
Tiesitkö, että ihosi uusiutuu noin kuukauden välein? Siksi kasvohoitoja suositellaan noin kerran kuukaudessa tai ainakin vähintään 3 – 4 kertaa vuodessa. Hoitovaihtoehtoja on runsaasti. Ainahan ei ole välttämätöntä tehdä ihonpuhdistusta, vaan voidaan keskittyä esim. ihon kosteuttamiseen.

KASVOJEN ERIKOISHOIDOT
Erikoiskasvohoidot ovat vaikutuksiltaan tehokkaampia ja ne sisältävät enemmän aktiiviaineita kuin perushoidot. Näin tulokset näkyvät ja tuntuvat pidempään. Miltäpä kuulostaisi ylellinen Luxury Caviar –kasvohoito, Platinum Signature -platinahoito tai Hyaluron Eclat Superbe – hyaluronihappohoito? Erikoiskasvohoitoja suositellaan sarjahoitoina jolloin aikaansaadaan pysyvämpi hoitotulos. Esimerkiksi kolmen kerran sarjahoitona, yksi hoito kerran viikossa. Kosmetologimme valitsevat juuri sinun ihollesi sopivimman erikoiskasvohoidon. Silmänympärysihon erikoishoidot tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä vähentää turvotusta tehokkaasti. 


ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS
Ultraääni-ihonpuhdistus on kivuton, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ilman mekaanista ärsytystä. Tarvittaessa ihonpuhdistus voidaan viimeistellä mekaanisesti (tukkeumat, miliumit). Ultraäänilaitteella voidaan tehdä myös kuorinta tai imeyttää aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Ultraääni-ihonpuhdistukseen kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kasvojen hieronta, naamio ja loppuvoide. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää pidempi hieronta. 

TIMANTTIHIONTA
Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja aktiiviaineiden imeytyminen ihoon tehostuu. Timanttihionta hoitoon kuuluu pintapuhdistus, timanttihionta, kasvojen hieronta ja naamio. Aikaa tähän kuluu noin 60 minuuttia. Tarvittaessa hoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus.

UTSUKUSY Medical Hydra-Vacuum
Hydra-Vacuum hoito on ihoa tehokkaasti syväpuhdistava, kosteuttava, kirkastava ja elinvoimaa antava. Hoitoon kuuluu tehokas ja hellävarainen kemiallinen kuorinta, Hydra- Vacuum -laitekäsittely, ihotyypillesi sopiva tehoaine, kosteuttava merilevägeelinaamio ja hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Se voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, esimerkiksi mikroneulaukseen tai soft plasma –hoitoihin. Iho on hoidon jälkeen kirkas, kosteutettu ja hehkeä!

UUTUUS! Caretech HIFU 7 D++
Kasvoille ja vartalolle
Uusinta tekniikkaa ihon kiinteytkseen ja kohotukseen ilman kirurgiaa! Careteh HIFU 7D ++ hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä kun ikääntymisen merkkejä on havaitavissa. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Caretech HIFU 7D ++ edistyksellinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Caretech 7D ++ HIFU- hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti. 

HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti lihaskalvoon (fascia) esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä. Ultraääni kohdistetaan jopa yhtä syvälle, kuin kauneuskirurgisissa toimenpiteissä.
Lisäksi laitteen Vmax HIFU teknologia antaa parhaan mahdollisen käsittelyn myös kasvojen tarkimpiin osiin jotka kaipaavat kohotusta (silmänympärysiho, huultenympärysiho). CARETECH HIFU 7D ++ laitteen Liposonix vartaloinstrumentti 8mm ja 13mm on teknologian ehdotonta huippua vartalon eri hoitoihin ja takaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Hoitoväli minimissään 3 kk ja maksimissaan 2 hoitoa vuodessa samalle alueelle. Kiinteyttävä vaiktus näkyy ja tuntuu heti hoidon jälkeen ja vaikutus tehostuu kolmen kuukauden aikana. Varaa aikasi konsultaatioon tai soita 09-555 131 ja kysy lisää!

KASVOLYMFA
Lymfahierontaa suositellaan turvotusten ehkäisyyn sekä aknen, ruusufinnin ja couperosan hoitoon. Se auttaa myös unettomuuteen, stressiin ja migreeniin. Imunestejärjestelmä kuljettaa normaalioloissa kudoksesta mm. ylimääräistä nestettä, valkuaisaineita, rasvoja ja solujätteitä eli niin sanottua lymfakuormaa/imunestekuormaa. Imunestejärjestelmä on tavallaan viemäriverkosto, joka kuljettaa takaisin verenkiertoon kaikki ne aineet, mitä laskimojärjestelmä ei pysty kuljettamaan. Toimiva imunestekierto on elintärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi. Imunestejärjestelmällä on myös tärkeä tehtävä kehon puolustusjärjestelmässä. Turvotus on nesteen tuonnin ja poiston välillä vallitseva epätasapaino, joka aiheuttaa nesteen kertymisen kudokseen. Turvotus syntyy, kun imunestejärjestelmä ei enää pysty poistamaan imunestekuormaa. Häiriö voi johtua imunesteen voimakkaasta lisääntymisestä tai imunestejärjestelmän kuljetuskyvyn heikkenemisestä. Lymfakiertoa voi kuitenkin auttaa lymfahieronnalla ja vähentää turvotusta. Lisäksi lymfahieronta on erittäin rentouttavaa!  
Kenelle lymfrahieronta ei sovi?
Lymfrahieronnan vasta-aiheita ovat: 
-pahanlaatuiset syöväntapaiset kasvaimet, 
-akuutit ihosairaudet tai tulehdukset, 
-akuutit tulehdukset tai sairaudet elimistössä, 
-verisuonitukokset, 
-vaikeat sydämen toimintahäiriöt,
-sydäntaudit, 
-sairaudesta johtuva turvotus, 
-tulehtunut vaikea akne, 
-munuaissairaudet, 
-imusuoniston sairaudet, 
-syöpä, 
-leukemia, 
-veritulppa, 
-suurentunut kilpirauhanen, 
-tuberkuloosi.
 

NEULATON MESOTERAPIA
Neulattoman mesoterapian avulla imeytetään aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Mesoterapian avulla voidaan tasoittaa ryppyjä sekä juonteita, ja hoitaa erilaisia ihon ongelmia. Mesoterapia mahdollistaa eri tuotteiden käytön eri ihoalueilla (esim. rauhoittava tuote herkille alueille, kiinteytys kimmoisuutta kaipaaville alueille, kosteutta pintakuiville alueille). Ennen mesoterapiaa tehdään kuorinta (paras vaihtoehto on timanttihionta) ja tämän jälkeen käytetään avaavaa ultraääntä ja punaista terapiavaloa. Ne saavat ihon vastaanottavaisiksi aktiiviaineille. Varsinaisella mesoterapialla aktiiviaineet imeytetään ihoon ja tämän jälkeen tehdään sulkeva ultraääni, jossa käytetään sinistä terapiavaloa. Näin iholle tärkeät aktiiviaineet saadaan ”varastoitua” ihoon. Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sarjahoitosuositus on 5 kerran sarjahoito, yksi hoito viikossa. 


ENPITSU DERMA PEN- MIKRONEULAUSHOITO
Mikroneulauskynällä tehdään erittäin tehokkaita hoitoja. Se on turvallinen ja nopea. Neulauskynä avaa tuhansia mikrokanavia ihoon. Niiden kautta seerumien aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Lisäksi mekaaninen stimulaatio aktivoi ihon omia korjaus- ja uudistumisprosesseja. Tekniikka on lähes kivuton. Neulat ovat steriileitä ja kertakäyttöisiä. Neulauksen nopeutta ja syvyyttä voidaan säätää hoidettavan alueen mukaan. Käytämme steriilejä ja tehokkaita seerumeita ihosi tarpeen mukaan. 
20 – 80 ikävuoden välillä fibroblastien määrä vähenee puolella. Ne valmistavat kollageenia ja elastiinia. Mikroneulaushoidolla saadaan viivästytettyä fibroblastien vähentymistä. 
1) Ihon oma uusiutumisprosessi 
Mikroneulausmenetelmällä stimuloidaan epidermistä ja tämä tehostaa epidermiksen uusiutumista. Mikroneulaus aiheuttaa pienen tulehduksen epidemiksessä ja se stimuloi luonnollisesti kollageenin ja elastiinin tuotantoa dermiksessä. 
2) Seerumien aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu huomattavasti. Jopa 90 % aktiiviaineista imeytyy ihoon. 
Mikroneulauksen edut:
- Elvyttää ihoa
- Parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa
- Stimuloi hermoja ja lihaksia
- Kiinteyttää ihoa
- Tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon
- Hoidon tulos on täysin luonnollinen
- Ihon kunto paranee hoito hoidolta
- Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa
- Ennaltaehkäisee ihon vanhenemisilmiöitä
Mikroneulauskynässä käytetään steriilejä titaanineuloja. Mikroneulauskynällä saadaan avattua 500 – 750 mikrokanavaa sekunnissa. Se on nopeampi, turvallisempi ja viisi kertaa tehokkaampi kuin perinteinen mikroneulausrulla. Mikroneulauskynä on myös paljon turvallisempi, se ei riko ihoa. Neulat rei`ittävät ihoa kohtisuoraan. Näin hoito on lähes veretön. 
HOIDOT: 
- Kiinteyttävät, ryppyjä ja juonteita tasottavat hoidot
- Vitamiinihoidot, anti-age hoidot
- Aknearvet, laajentuneet huokoset
- Ihoa kirkastavat hoidot
- Minimaaliset riskit ja nopea palautumisaika
- Ei vahingoita ihoa pysyvästi
KONTRAINDIKAATIOT eli milloin hoitoa ei voida tehdä:
- Pustulat, psoriläikät, akne, aktiivinen herpes, kaikki tulehdukset iholla
- Raskaus
- Todella herkkä iho
- Ihottuma
- Kemoterapia tai sädehoito viimeisen 5 vuoden aikana
- Infektiot tai kuume
- Verenohennuslääkkeet
Hoitoa ei voi tehdä silmäluomille, tummiin silmänalusiin tai aivan suun pieliin. 
OHJEET HOIDON JÄLKEEN: 
- Iho saattaa punoittaa 3 – 48 tuntia
- Vältä aurinkoa muutamien päivien ajan
- Käytä suojakertoimia
- Älä koskettele ihoa 2 h hoidon jälkeen
- Kotihoitotuotteina suositeltavia esim. C-vitamiinia sisältävät tuotteet
Kosmetologimme auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet kotiin ylläpitämään ja tehostamaan hoidon tuloksia. 

HAPPI-IMEYTYSHOITO
Hoidon avulla pystytään lisäämään ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, viemään ihoon antioksidantteja, estämään vapaita radikaaleja tuhoamasta soluja, lisäämään ihon luonnollista paranemisprosessia ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Happihoidolla saadaan välittömästi näkyviä tuloksia. Juonteet ja rypyt tasoittuvat heti ja iho kosteutuu, jäntevöityy ja tasoittuu. 
Hyperbaarinen happiteknologia 
Vuosien tutkimustyön jälkeen biokemistien ryhmä on saanut yhdistettyä lääketieteen ja kosmetologian kehittämällä vallankumouksellisen menetelmän, jossa korkeapaineista, terapeuttista happea voidaan käyttää ammattimaisessa ihonhoidossa. 
Sen avulla ihoon imeytetään korkealaatuisia seerumeita. Happi-imeytyshoitoa voi tehdä koko kasvoille tai paikaillisesti vaikka kaulaan kasvohoidon yhteydessä tai erikseen  Utsukusy Neck lift Kaulan ja decoltee n erikoishoito.
Vanhetessamme kykymme hyödyntää ilmassa olevaa happea vähenee ja ihon uusiutuminen hidastuu. Happi-imeytysmenetelmällä saadaan ihoon rikas konsentraatti happea, mikä on elintärkeä ainesosa ihonhoidossa. 

UTSUKUSYN  ERIKOISHOIDOT ERIKSEEN  TAI KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ:

UTSUKUSY MEDICAL HYALU -IN  HUULTEN VOLYYMI HOITO
Tasoittaa tehokkaasti huultenympärysjuonteita ja lisää luonnollisen kauniisti huulten volyymiä! Hoito sisältää huulten ja huulten ympärysihon kuorinnan, fillerin imeytyksen, naamion ja kotikäyttöön huulivoiteen. Sisältää tehokkaasti juonteita tasoittavaa ja huulten volyymia lisäävää cross-linking hyaluronihappoa. Ei injektoida ihoon, luonnollinen lopputulos!
Suosittelemme hoitoa sarjahoitona 2-6 kertaa 10 päivän välein. Sarjahoitona -20%

UTSUKUSY MEDICAL -EYELIFT KIINTEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSHOITO
Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää veltostunutta ihoa, vähentää turvotusta ja tummuutta.
 Tuotteet on kehitetty silmänympärysiholle, joten ne ovat turvallisia ja tehokkaita käytössä.
 Sisältää silmänympärysihon kuorinnan, Eyelift seerumin imeytyksen joko Enpitsu Derma Penillä tai neulattomalla mesoterapialla, 100 % merilevänaamio ja voide.  Hoidon kesto noin 1 tunti. Sarjahoitona 4 kertaa, 1 hoito viikossa. 
Sarjahoitona -20%
Kotihoito:Crema Eye Lift Silmänympärysvoide Silmänympärysihoa tehokkaasti kiinteyttävä, ryppyjä ja juonteita tasoittava sekä turvotusta poistava voide kaikille ihotyypeille. Käytä pieni määrä aamuin illoin silmänympärysiholle. Aktiiviaineet: kofeiini, inkivääriuute ja arganöljy.

UTSUKUSY NECK LIFT  KAULAN  JA DECOLTEEN KIINTEYTYSHOITO
Kiinteyttävä seerumi voidaan imeyttää ihoon mikroneulauksella, neulattomalla mesoterapialla tai happi-imeytyksellä. 
Hoito sisältää: Pintapuhdistksen,kuorinnan,seerumin imeytyksen ja naamion hieronnan ja voiteen.
Glycoli liftillä on pitkä kestoinen kiinteä vaikutus: Merilevä uudistaa ja kosteuttaa. Syn Hycan kiinteyttää , aktivoi kollageenin muodostumista. Paras tulos sarjahoitona -20% 

LCN PLASMA - TEHOKAS HOITO JUONTEITA VASTAAN
Uutuushoito, plasmavälähdykseen perustuva LCN Plasma kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja näkyvästi. Plasmahoidoilla kiinteytetään ihoa (silmänympärykset, kaula, kasvot ja vartalo) ja tasoitetaan ryppyjä ja juonteita. Laitteella voidaan hoitaa myös pigmenttiläiskiä. Plasmasalama muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen. Iho supistuu ja kiinteytyy välittömästi. Hoidon jälkeen iho jatkaa kiinteytymistään noin kolmen kuukauden ajan, fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta. 
Miten LCN-plasmahoito tehdään? 
Konsultaation jälkeen iho alueelta desinfioidaan ja puudutetaan pintapuudutevoiteella. Kun hoidettava alue on puutunut, hoitopää viedään lähelle ihoa ja ihon ja hoitopään välille muodostuu plasmasalama. Pisteen kohdalle muodostuu pieni rupi. Iho kiinteytyy ja supistuu välittömästi ja esimerkiksi yläluomella hoitotulos on yleensä nähtävissä heti hoidon jälkeen. Huomioithan, että hoitotulos jatkaa tekeytymistään vielä noin kolmen kuukauden ajan. 
Toipumisaika:
Ruvet paranevat noin 4- 7 päivässä itsestään. Parantumisprosessin ajan on erittäin tärkeää pitää iho kuivana eikä hoidetulle alueelle saa käyttää hoitovoiteita tai meikkiä. Rupien lähdettyä on tärkeää suojata iho auringolta riittävän korkeilla suojakertoimilla. Tarvittaessa hoito voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua, saman alueen uudelleenkäsittely – 40 %. Heti hoidon jälkeen iho punoittaa ja alkaa turvota. Turvotus on voimakkainta parin seuraavan päivän ajan ja sen kokonaiskesto kuten rupien paranemisaikakin on yksilöllistä. 
Hoidettavat alueet: 
- Ylä -/ alaluomi (myös roikkuva luomi) 
- Juonteet suun ja huulien ympärillä 
- Juonteet silmien ympärillä 
- Korvan edessä olevat juonteet 
- Kaula 
- Kulmakarvojen väliset pystyjuonteet eli ns. sibeliusjuonteet 
- Otsan poikittaiset juonteet 
- Akne- / raskaus- / venymäarvet 
- Ihon kiinteyttäminen ja juonteiden sekä ryppyjen tasoittaminen 
Hoidon vaikutukset: 
- Pitkäkestoinen lopputulos, noin kaksi vuotta 
- Edullinen, mutta tehokas hoitomenetelmä 
- Lyhyt toipumisaika, ruvet lähtevät noin 4-7 päivässä 
Kontraindikaatiot eli milloin hoitoa ei voida tehdä mm: 
- Pahanlaatuiset ihotaudit 
- Aktiivinen tulehdus 
- Valolle reagoivat lääkehoidot, lämpöallergia 
- Aids ja HIV 
- Sydänsairaudet, sydämentahdistin, verenohennuslääkkeet 
- Kortisonilääkitys 
- Raskaus 
- Imetys 
Jos sinulla on sairauksia, kannattaa pyytää lääkäriltä lupa hoitoon. Hoito kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta ihoa, silottaa juonteita sekä kohottaa silmäluomia. Iho alkaa kiinteytyä välittömästi ja lopullinen hoitotulos on nähtävillä 3kk kuluttua, jolloin käsittely voidaan tarvittaessa toistaa. Lisäksi hoitoa voi tehostaa mikroneulauksella. Hoitotulos kestää noin kaksi vuotta. Plasma -käsittely tehdään pintapuudutuksella. Varaa aikasi konsultaatioon, niin suunnitellaan sinulle sopivin hoitokokonaisuus! 

SOFT PLASMA
Hoito parantaa ihon elastisuutta ja tasoittaa juonteita - hoito aktivoi kollageenin tuotantoa syvällä ihossa. Hoito soveltuu koko kasvojen ihon hoitoon, kaulalle ja decollételle mutta myös paikallisena tehohoitona esim silmänympärysiholle.Tehokas, mutta hellävarainen SoftPlasma-hoito voidaan tehdä milloin vain vuodenajasta riippumatta, ihoa ei rikota eikä iho tarvitse hoidon jälkeen toipumisaikaa. SoftPlasma-hoidossa ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä aktivoiden ihon kollageenin tuotantoa sekä kanavoidaan ihoon tehoaineita.Hoito sisältää kuorinnan, soft plasma avauksen ja imeytyksen sekä naamion kasvojen ja kaulan alueelle. 
Tehokkaasti kiinteyttävä hoito, sarjahoitona 4-6 krt, 2-4 viikon välein. tehokkaasti ihoa kiinteyttävä anti-age hoitomuoto. 

Hoito ei sovellu mikäli:
Olet raskaana tai imetät. Sinulla on sydänsairaus. Rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia. Käytät verenohennuslääkkeitä tai  asperiinia säännöllisesti. DiabetesAktiivinen ihotulehdus. Rikkinäinen iho. Ihosairaudet. Sairastat syöpää. HIV/Hepatiitti. Antibioottilääkitys. Sisäinen kortisonilääkitys

JALKAHOIDOT
Älä unohda jalkojasi! Säännöllinen jalkahoito pitää jalkasi hyvässä kunnossa ja helpottaa kotihoitoa. Jalkahoidossa poistetaan kovettumat, raspataan, hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Hoitoon kuuluu lisäksi kynsien lakkaus ja kaiken kruunaa rentouttava jalkahieronta. Voit myös valita erikoisjalkahoidon, johon kuuluu edellisten lisäksi kuorinta ja virkistävä tai naamio. Jos sinulla ei ole kovettumia, niin valitse silloin kaunistava jalkahoito. Muistathan, että myös varpaankynsiin voidaan tehdä geelilakkaus tavallisen lakkauksen sijaan. Varpaankynsien geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 30€

KÄDET JA KYNNET
Hoidetut kädet huomataan. Käsien hoitoon kuuluu kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. 
Jos kärsit kuivista käsistä tai kynsinauhoista valitse erikoiskäsihoito, johon kuuluu lisäksi käsien kuorinta ja tehokkaasti kosteuttava persikkaparafiininaamio. 
 
Geelilakka on UV-uunissa kovetettava geelimäinen kynsilakka.  Paksumpi ja kestävämpi kuin tavallinen kynsilakka. Gеelilakka ei pidennä kynttä, eikä muuta kynnen muotoa. Se suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa paremmin. Geelilakka on hyvä vaihtoehto, jos haluat lisää suojaa omalle kynnelle, mutta et halua rakennekynsiä. Kynnet kestävät 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidan huoltaa, vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakka sopii myös varpaan kynsille.  

Kynsienlakkaus Kontraindikaatiot: 
Kynsisieni/epäily, kynsivallintulehdus/muu tulehdus

 Rakennekynsiä laitettaessa kannatta miettiä tarkkaan kynsien pituus. Liian pitkillä kynsillä voi vaikeuttaa elämäänsä huomattavasti. Kärjen muoto vaikuttaa myös rakennekynsien kestävyyteen.    

MUUT HOIDOT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 
Ripsien ja kulmien värjäyksellä piristät olemustasi nopeasti ja helposti. Kestoväri pysyy ripsissä ja kulmissa noin 3 – 4 viikkoa. Käytämme kestovärjäyksissä laadukkaita Combinal –kestovärejä. Ne ovat voidemaisia koostumukseltaan, eivätkä siksi mene silmiin niin helposti – vähemmän kirvelyä! Kulmat muotoilemme pääasiassa filmivahalla, joka ei tartu ihoon. Siksi se soveltuu hyvin herkälle ja ohuellekin iholle. On sanottu, että oikein muotoillut kulmat on nopein ja helpoin kasvojen kohotus. Allergioiden yleistymisen vuoksi kestovärjäyksissä on oltava vähintään neljän viikon väli. 

Ripsien kestotaivutus 
Ripset kiinnitetään silikonimuotin päälle yksitellen jonka jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet ja annetaan niiden vaikuttaa. Lopuksi yläripset kestovärjätään. Ripsien kestotaivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. 
 Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uimista tulee välttää 48h käsittelyn jälkeen. 
Ikäraja ripsientaivutukseen on 16 vuotta .
Saavuthan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Varsinkin vedenkestävän silmämeikin poistaminen juuri ennen taivutusta saattaa heikentää taivutuksen kestoa.

Kulmien Laminointi
Kulmien laminointi on kulmien kestomuotoilu joka kestää asiakkaasta riippuen noin 4-8vk. Kulmakarvat muotoillaan haluttuun muotoon. Kulmakarvat voidaan asettaa hyvinkin tuuhean näköisiksi tai hyvin luonnollisiksi, kulmien laminoinnilla saavutetaan myös hankalasti hallittaviin tai karkeisiin kulmakarvoihin helpotusta. 
Kulmakarvat värjätään ja muotoillaan lopuksi asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Kulmia ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uintia tulee välttää 48h käsittelyn jälkeen.
Saavuthan kulmien laminointiin ilman kulmameikkiä, meikinpoisti juuri ennen laminointia saattaa heikentää laminoinnin kestoa.


Ripsien pidennykset 
Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne ovat huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.  Ripsien pidennyksen laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia, ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-6 viikkoa riippuen ripsen luonnollisesta kasvusta.  Ripset huolletaan 2 – 4 viikon välein. Ripsien laiton jälkeen alue on pidettävä kuivana 24 – 48 tuntia liiman kuivumisen takia. Ripsien laiton jälkeen ei saa käyttää öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien alueella. Jos silmäsi ovat erittäin herkät tai olet allerginen, suosittelemme liiman allergiatestiä liikkeessämme. 

Airbrush – suihkurusketus 
Juhlat tulossa? Lähdössä lomalle? Suihkurusketuksella saat kevyen päivetyksen tai voimakkaamman rusketuksen. Rusketusnestettä suihkutetaan koko vartalolle ja kasvoille, värin kehittyminen vie aikaa n.12 tuntia. Vaikutuksen aikana vältä saunaa, vettä, hikoilua ja kaatumista, jotta iholle ei tule roiske- ja valumajälkiä. 

ENNEN rusketusta, edellisenä päivänä, iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin, erityisesti kuivat kohdat (polvet,kyynerpäät,yms) sekä ajella ihokarvat pois.
Tule rusketukseen puhtaalla iholla!  Näin rusketuksesta saadaan tasaisempi (ei voidetta,deodoranttia yms)
Kun tulet rusketukseen, pukeudu väljiin tummiin vaatteisiin ja tummiin alusvaatteisiin. Heti käsittelyn jälkeen ihosta saattaa irrota väriä, joka lähtee pesussa pois. 
Suihkurusketusta varten saat meiltä käyttöösi hiuksia suojaavan myssyn sekä kertakäyttöstringit. Voit halutessasi olla suihkurusketuksessa myös omilla bikineillä / uimahousuilla tai alusvaatteilla. Suosittelemme tummaa alus- / uima-asua rusketukseen, värjäytymien estämiseksi.

JÄLKEEN:
Suihkurusketus kestää iholla noin 1-2 viikkoa. Mikäli iho on kuorittu ja ollut  puhdas ennen saman päivän rusketusta, pysyy suihkurusketus hyvänä iholla, riippuen kuinka paljon käyt suihkussa, hikoilet ja millaisia tuotteita käytät ihollasi. 
Suosittelemme kosteuttamaan ihoasi, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvin.

Intialainen päähieronta 
on todella rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää. 
Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. 
EI sovi:  epilepsia, aivojen verenkierto häiriöt, syöpä,tulehdukset, tarttuvat ihotaudit hoidettavalla alueella, osteoporoosi, kuume, hoitamaton korkea/matala verenpaine, verisuoni tukokset


KARVANPOISTO VAHALLA TAI SOKERILLA 
Hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokerilla ja vahalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta. Näillä menetelmillä karva lähtee juurineen.
 Kosmetologimme valitsevat ihollesi ja karvallesi sopivan vaihtoehdon

Karvanpoistoon valmistautuminen: 
Kun tulet ensimmäistä kertaa, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Sheivauksesta tulisi olla 14 päivää ennen karvanpoistoon tuloa. Sokerin/vahan levitys pitkiin karvoihin voi tuntua epämiellyttävämmältä ja ”tukistavalta” Kosmetologi puhdistaa ihosi ennen sokerointia, joten sinun ei tarvitse mitenkään valmistautua sokerointiin (muuten kuin kasvattamalla hieman karvaa). Ihon kuorintaa päivää ennen sokerointia ei suositella, eikä erittäin öljypitoisten / rasvaisten tuotteiden käyttöä hoidettavalla alueella ole suositeltavaa käyttää juuri ennen hoitoon tuloa, sillä se voi aavistuksen hankaloittaa sokerin tarttumista karvoihin.

Ihokarvojen vähentyminen / heikkeneminen sokeroinnin avulla:
Sokeroinnin ja vahauksen myötä karva muuttuu koko ajan hennommaksi ja lopputulos on pehmeämpi. Usein säännöllinen sokerointi/vahaus surkastuttaa karvatuppea ja sen myötä johtaa pysyvään karvattomuuteen. Alkuun sopiva väli on yleensä 3-5 viikkoa, karvanpoisto tarve riippuu omasta karvankasvustasi. Kun käyt säännöllisesti, löydätte kosmetologisi kanssa sinulle sopivan rytmin. Ensimmäiset kerrat voivat tuntua hieman ikävämmiltä, varsinkin bikinialue. Tämä riippuu täysin omasta kipukynnyksestäsi, mutta säännöllisen vahauksen/sokeroinnin myötä, kun karva muuttuu hennommaksi, myös ikävät tuntemukset vähenevät.

Sisäänkasvaneet ihokarvat:
Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon, eli karva alkaa kasvaa sisäänpäin. Tällöin iholle saattaa nousta näppylöitä ja iho saattaa kutista. Kuiva iho on alttiimpi tälle, joten ihon säännöllinen kuorinta ja kosteutus on tärkeää. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta. Kotihoitotuotteet – Depileve Intimate folisan – Apua sisäänkasvaneisiin karvoihin

VARTALOHOIDOT
Rentoudu ja nauti! 
- Aromaterapia on rentouttava eteerisillä öljyillä tehtävä kokovartalohieronta. Se rentouttaa, poistaa kuona-aineita ja nesteitä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. 
- Kokovartalohieronta on rentouttava hieronta,  jolla saadaan nesteet ja kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle. Kokovartalohieronta tehdään perinteisellä hierontaöljyllä. Halutessasi voit valita myös muotoilevan tai nesteitä poistavan hieronnan. 
- Kuumakivihieronta on stressiä vähentävä ja rentouttava hieronta, joka poistaa lihasjännitystä ja lisää aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä kivillä. 
Kannattaa kokeilla myös kokovartalokuorintaa! 

VelaSmooth – selluliittihoitoihin, vartalon ja kasvojen kiinteytykseen sekä muokkaukseen. 
Mitä selluliitti on? Selluliitti on ihonalaisen kudoksen aineenvaihdunnallinen häiriötila. Ihonalaiseen sidekudokseen on kertynyt liikaa rasvaa, nesteitä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi ryhmiksi ja niitä ympäröi säikeinen kudos. Tällöin veren- ja imunestekierto häiriytyy ja solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti hidastuvat. 
Selluliitin asteet: 
I aste Lievin selluliitin aste, näkyy muhkuraisuutena vain kudosta puristettaessa. 
II aste Rasvasolut ryhmittyvät ns. mikronoduleiksi (n.30 – 100 rasvasolua) ja niiden ympärille kehittyy sidekudosverkko. 
Tässä vaiheessa selluliitti näkyy seisottaessa. 
III aste Rasvasolukertymät suurenevat  ja mikronodulit yhdistyvät makronoduleiksi. Kudokset eivät saa riittävästi ravintoa ja happea. Selluliitti näkyy myös makuulla. 
Vähitellen selluliittinen tila vakiintuu, kudoksesta tulee kovaa, tiivistä ja muhkuraista. Yleensä selluliittialueet ovat viileämpiä, koskettaessa arempia ja mustelmataipumus on lisääntynyt. 
Selluliitin syntyyn vaikuttavat tekijät:  
Selluliitin syntyyn vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi hormonitoiminta, verenkierron häiriötilat, stressi, perinnöllinen taipumus, vääränlainen ravinto, ryhtivirheet, huono ruoansulatus, tupakan ja alkoholin liikakäyttö. 
Selluliitin hoito:  Naiset eri puolilla maailmaa taistelevat selluliittia vastaan. Yli 80 % kaikista maailman naisista kärsii selluliitista. Et siis ole yksin. Sinulla voi olla selluliittia vaikka olisit normaalipainoinen tai hoikka ja huolehtisit itsestäsi, tarkkailisit painoasi ja harrastaisit liikuntaa. Taistelu selluliittia vastaan voi olla turhauttavaa. Selluliittia ei voi poistaa leikkauksella, koska taipumus selluliittiin on pysyvä.  Nyt ongelmiin on ratkaisu. VelaSmooth –vartalomuokkausjärjestelmä on ensimmäinen todella toimiva ratkaisu selluliittiongelmaan. VelaSmooth muotoilee vartaloa infrapunavalon, radioaaltojen ja imuhieronnan hellävaraisen yhteisvaikutuksen avulla. Se vaikuttaa syvälle ihonalaisiin kerroksiin ja muokkaa rasvakudosta solutasolla. Aktivoimalla rasvakudoksen aineenvaihduntaa se pienentää rasvasoluja ja muokkaa sidekudosta ympäröivää aluetta. Näin ihon uloimmat  kerrokset tasoittuvat, selluliitti vähenee ja iho muuttuu kauniimmaksi. Tulokset ovat kliinisesti mitattavissa. 
VelaSmooth –hoitosarja koostuu tavallisesti 10 hoitokerrasta 4 – 6 viikon aikana. Näkyviä tuloksia on havaittavissa jopa viiden hoitokerran jälkeen. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin reisien, vyötärön ja lantion hoikistuneen ja kaikki asiakkaat havaitsivat kudoksen ulkonäön parantuneen. Varaa aikasi konsultaatioon! Kaikki alkaa konsultaatiosta, jossa selvitetään hoidon voimakkuuden taso, hoidettava alue, hoitoaika ja hoitokertojen lukumäärä. Konsultaatio kestää noin puoli tuntia. Samalla pääset kokeilemaan VelaSmoothia ja voit itse todeta, miten tehokkaalta hoito tuntuu. 
Milloin VelaSmooth hoitoa ei voi tehdä? 
Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on sydämentahdistin, pinnallisia metallisia implantteja hoidettavalla alueella, syöpä, epilepsia, jos käytät valolle herkistäviä lääkkeitä esim. isotretinoin tai jos olet raskaana. 
VelaSmooth –hoidot 
Laitteella voidaan tehdä kiinteyttäviä hoitoja koko vartalolle ja kasvojen alueelle sekä vartalon muokkausta ja selluliittihoitoja. Varaa aikasi konsultaatioon! 

LHE -valoimpulssihoidot  
LHE – valoimpulssilaittella poistetaan tehokkaasti häiritseviä ihokarvoja, hoidetaan aknea ja rosaceaa, laajentuneita verisuonia (couperosaa), pigmenttiläiskiä ja tasoitetaan ryppyjä sekä juonteita. 
Valoimpulssihoidot ovat aina sarjahoitoa, joten sinun kannattaa varata aika konsultaatioon, jossa määritellään tarvittavien impulssien voimakkuus ja määrä sekä sarjahoidon kesto ja hinta. 

LHE – valoimpulssihoidolla eroon häiritsevistä ihokarvoista! LHE:n patentoitu laajaspektrinen valo ja sisäinen suodatusjärjestelmä mahdollistavat lämmön tarkan kohdistamisen ja optimoitu impulssin kesto synnyttää matalamman ja turvallisemman valovuon. LHE kohdistuu lämpönä suoraan karvatupessa olevaan väriaineeseen, melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Käyttäen lämpöä oikealla tavalla hyväksi LHE –laitteen tehokas fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin karvatuppi sekä juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vahingoittamatta. 
Valoimpulssihoito soveltuu häiritsevien ihokarvojen poistoon sekä kasvoilta että vartalolta.  Hoito on aina sarjahoitoa, koska se vaikuttaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. 
Ennen hoitoa ei saa ottaa aurinkoa noin 4 viikkoon, eikä karvoja saa poistaa vahalla 3 viikkoon. Tätä ohjetta tulee myös noudattaa valoimpulssihoidon jälkeen.
Hoitosarja on noin 4 – 10 kertaan, riippuen karvan kasvusta. Hoitojen väli n. 2 viikosta – kuukauteen. 

Couperosa: 
Couperosahoitoja tehdään kahden viikon välein, kaksi hoitoa viikossa. Hoitokertoja tarvitaan 6 – 8 verisuonista riippuen. Yleensä pinnalliset pienet suonet häviävät nopeammin kuin voimakkaammat suonet. 
Valoimpulssin tuottama lämpö vaiktuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakuutta ja ihon pinalla näkyvät verisuonet.

 Pigmenttiläiskiä hoidetaan kahden viikon välein. Hoitokertoja tarvitaan noin 4 – 6. Yleensä näkyvä tulos on huomattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
 Valoimpulssio hävittää auringosta,ikääntymisestä,ja homroneista johtuvia pigmenttihäiriöitä, kuten maksaläiskiä, kesakoita ja pisamia. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat ja seuraavan 1-2 viikon aikana haalenevat tai jopa häviävät kokonaan.

Juonteita ja ryppyjä voidaan hoitaa myös kahden viikon välein ja hoitosarjan pituus riippuu toivotusta alueesta. 
LHE-teknologiassa käytetään automaattisesti valikoivia lyhyitä valoimpulsseja ja lämpöenergiaa. Tämän vaikutuksesta kollageenin muodostus tehostuu ja iho muuttuu vahvemmaksi ja kiinteämmäksi. Valo imeytyy pigmenttiin (veren proteiinit, pigmenttiläiskät) hyydyttäen sen. Aluksi pigmenttiläiskät tummuvat, vetäytyvät kasaan ja poistuvat vähitellen ihon normaalin uusiutumisen myötä. Näin käy myös laajentuneille verisuonille. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja nipistellä. 

Akne ja rosacea (ruusufinni) 
LHE käyttää aknehoidoissa peräkkäisiä kohdistettuja valo- ja lämpöimpulsseja. Kohdistettu impulssi on huomattavasti tehokkaampi kuin jatkuva valo, jota käytetään perinteisissä valoterapiamenetelmissä. Aknehoidoissa tulehtuneisuus vähenee ja iho rauhoittuu. Hoitokertoja tarvitaan kahdeksan, kaksi viikossa. Varaa aikasi koeimpulsseihin! 

KESTOPIGMENTOINNIT
Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä rajauksia silmiin tai muotoilla kulmat. Silmien ylä- rajaus tehdään aivan ripsien yläpuolelle, joten lopputulos on luonnollinen ja silmän muotoa kauniisti korostava. Alarajaus voidaan tehdä koko alaluomelle tai vain kevyesti ulkonurkkaan. Jos ongelmanasi ovat olemattomat kulmat tai haluat täyttää aukkoja omissa kulmakarvoissasi, niin kestopigmentointi on silloin sinua varten. Kulmat suunnitellaan yhdessä ja niistä muotoillaan sellaiset kuin haluat. Myös kulmissa värivaihtoehtoja on runsaasti tummasta ruskeasta luonnolliseen harmaan ruskeaan. Värit sekoitetaan aina jokaiselle yksilöllisesti. Kulmat voidaan tehdä 3D –tekniikalla tai perinteisellä pigmentointimenetelmällä. 

EHOSTUS
Rentoudu hetki ennen juhlia ja anna ammattilaisen tehdä sinulle sopiva ja pysyvä meikki. Tilaisuudesta ja toiveistasi riippuen teemme sinulle luonnollisemman päivämeikin tai näyttävämmän iltameikin. Jos haluat itse oppia korostamaan parhaita puoliasi, varaa aika meikin opastukseen. Siinä käymme läpi perustekniikat ja harjoittelemme kädestä pitäen meikin tekemistä. Voit myös kerätä ryhmän ja tulla yhdessä viettämään tyttöjen päivää! 

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI - JANUS premiumumpaketti 3 kk
Täydellinen paketti juuri sinulle, joka kaipaat muutosta  liikunta-, ravinto- ja ihonhoitotottumuksissa!
Lihashuolto Katja Makkonen aloittaa tämän hyvinvointivalmennuksen hyvinvointikartoituksella - tästä saat kirjallisen suunnitelman. Lisäksi hän tekee 2 x 1 tunnin hieronnan tarpeittesi mukaan. 
PT-Hyttinen laatii ravintovalmennuksen ja sen seurannan. Lisäksi tehdään henkilökohtainen liikuntasuunnitelma ja toteutus. Tähän sisältyy 3 ohjattua kertaa.
Premiumpakettiin kuuluu myös ihoanalyysi, ihonhoitosuunnitelma ja kotihoito-ohjeet sekä 3 x ihollesi sopiva kasvohoito cool timessa.
Valmennuksen kesto 3 kk, 330 €/kk. Voit ostaa koko valmennuksen lahjakorttikaupasta 990 €  tai sopimuksen mukaan maksaa kuukausierinä. Kysy lisää 09-555 131
Etsi