Etsi

Hyvänolonhoitola


Hyvänolonhoitolamme tarjoaa monipuolisesti palveluja rentoutumiseen ja kaunistautumiseen. 
Kaikissa hoidoissa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet. Olemme erikoistuneet erilaisiin anti-age hoitoihin. 

Palveluihimme kuuluvat erilaiset kasvohoidot, ihonpuhdistukset, jalkahoidot, käsihoidot, geelikynnet ja geelilakkaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset, karvanpoistot vahalla ja sokerilla, vartalohoidot, Velasmooth –hoidot vartalon kiinteytykseen ja selluliittihoitoihin, LHE- valoimpulssihoidot, kestopigmentoinnit, ripsienpidennykset sekä meikit. 


KASVOHOIDOT

Kasvohoidot räätälöidään jokaisen asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Hoitotilanteessa valitsemme parhaan mahdollisen hoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin. Käytössämme olevat tuotteet ja laitteet tekevät jokaisesta hoidosta tehokkaan. Kasvohoitoihin voi halutessa yhdistää ultraääni- ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan. Ihotyypin mukaiseen kasvohoitoon ei kuulu ihonpuhdistusta. Nämä hoidot sopivat kosteuttamaan, tasapainottamaan, ravitsemaan tai elvyttämään ihoa. Tähän hoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio ihollesi sopivilla tuotteilla. 
Tiesitkö, että ihosi uusiutuu noin kuukauden välein? Siksi kasvohoitoja suositellaan noin kerran kuukaudessa tai ainakin vähintään 3 – 4 kertaa vuodessa. Hoitovaihtoehtoja on runsaasti. Ainahan ei ole välttämätöntä tehdä ihonpuhdistusta, vaan voidaan keskittyä esim. ihon kosteuttamiseen.


KASVOJEN ERIKOISHOIDOT

Erikoiskasvohoidot ovat vaikutuksiltaan tehokkaampia ja ne sisältävät enemmän aktiiviaineita kuin perushoidot. Näin tulokset näkyvät ja tuntuvat pidempään. Miltäpä kuulostaisi ylellinen Luxury Caviar –kasvohoito tai Hyaluron Eclat Superbe – hyaluronihappohoito? Erikoiskasvohoitoja suositellaan sarjahoitoina jolloin aikaansaadaan pysyvämpi hoitotulos. Esimerkiksi kolmen kerran sarjahoitona, yksi hoito kerran viikossa. Kosmetologimme valitsevat juuri sinun ihollesi sopivimman erikoiskasvohoidon. Silmänympärysihon erikoishoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä vähentää turvotusta tehokkaasti. Säteilevät silmät puolessa tunnissa!


ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on kivuton, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ilman mekaanista ärsytystä. Tarvittaessa ihonpuhdistus voidaan viimeistellä mekaanisesti (tukkeumat, miliumit). Ultraäänilaitteella voidaan tehdä myös kuorinta tai imeyttää aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Ultraääni-ihonpuhdistukseen kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kasvojen hieronta, naamio ja loppuvoide. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää pidempi hieronta. 


TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja aktiiviaineiden imeytyminen ihoon tehostuu. Timanttihionta hoitoon kuuluu pintapuhdistus, timanttihionta, kasvojen hieronta ja naamio. Aikaa tähän kuluu noin 60 minuuttia. Tarvittaessa hoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus.


UTSUKUSY Medical Hydra-Vacuum

Hydra-Vacuum hoito on ihoa tehokkaasti syväpuhdistava, kosteuttava, kirkastava ja elinvoimaa antava. Hoitoon kuuluu tehokas ja hellävarainen kemiallinen kuorinta, Hydra- Vacuum -laitekäsittely, ihotyypillesi sopiva tehoaine, kosteuttava merilevägeelinaamio ja hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Se voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, esimerkiksi mikroneulaukseen tai soft plasma –hoitoihin. Iho on hoidon jälkeen kirkas, kosteutettu ja hehkeä!


KASVOLYMFA

Lymfahierontaa suositellaan turvotusten ehkäisyyn sekä aknen, ruusufinnin ja couperosan hoitoon. Se auttaa myös unettomuuteen, stressiin ja migreeniin. Imunestejärjestelmä kuljettaa normaalioloissa kudoksesta mm. ylimääräistä nestettä, valkuaisaineita, rasvoja ja solujätteitä eli niin sanottua lymfakuormaa/imunestekuormaa. Imunestejärjestelmä on tavallaan viemäriverkosto, joka kuljettaa takaisin verenkiertoon kaikki ne aineet, mitä laskimojärjestelmä ei pysty kuljettamaan. Toimiva imunestekierto on elintärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi. Imunestejärjestelmällä on myös tärkeä tehtävä kehon puolustusjärjestelmässä. Turvotus on nesteen tuonnin ja poiston välillä vallitseva epätasapaino, joka aiheuttaa nesteen kertymisen kudokseen. Turvotus syntyy, kun imunestejärjestelmä ei enää pysty poistamaan imunestekuormaa. Häiriö voi johtua imunesteen voimakkaasta lisääntymisestä tai imunestejärjestelmän kuljetuskyvyn heikkenemisestä. Lymfakiertoa voi kuitenkin auttaa lymfahieronnalla ja vähentää turvotusta. Lisäksi lymfahieronta on erittäin rentouttavaa!  

Kenelle lymfrahieronta ei sovi?
Lymfrahieronnan vasta-aiheita ovat: 
-pahanlaatuiset syöväntapaiset kasvaimet, 
-akuutit ihosairaudet tai tulehdukset, 
-akuutit tulehdukset tai sairaudet elimistössä, 
-verisuonitukokset, 
-vaikeat sydämen toimintahäiriöt,
-sydäntaudit, 
-sairaudesta johtuva turvotus, 
-tulehtunut vaikea akne, 
-munuaissairaudet, 
-imusuoniston sairaudet, 
-syöpä, 
-leukemia, 
-veritulppa, 
-suurentunut kilpirauhanen, 
-tuberkuloosi.
 

NEULATON MESOTERAPIA

Neulattoman mesoterapian avulla imeytetään aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Mesoterapian avulla voidaan tasoittaa ryppyjä sekä juonteita, ja hoitaa erilaisia ihon ongelmia. Mesoterapia mahdollistaa eri tuotteiden käytön eri ihoalueilla (esim. rauhoittava tuote herkille alueille, kiinteytys kimmoisuutta kaipaaville alueille, kosteutta pintakuiville alueille). Ennen mesoterapiaa tehdään kuorinta (paras vaihtoehto on timanttihionta) ja tämän jälkeen käytetään avaavaa ultraääntä ja punaista terapiavaloa. Ne saavat ihon vastaanottavaisiksi aktiiviaineille. Varsinaisella mesoterapialla aktiiviaineet imeytetään ihoon ja tämän jälkeen tehdään sulkeva ultraääni, jossa käytetään sinistä terapiavaloa. Näin iholle tärkeät aktiiviaineet saadaan ”varastoitua” ihoon. Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sarjahoitosuositus on 5 kerran sarjahoito, yksi hoito viikossa. 


ENPITSU DERMA PEN- MIKRONEULAUSHOITO

Mikroneulauskynällä tehdään erittäin tehokkaita hoitoja. Se on turvallinen ja nopea. Neulauskynä avaa tuhansia mikrokanavia ihoon. Niiden kautta seerumien aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Lisäksi mekaaninen stimulaatio aktivoi ihon omia korjaus- ja uudistumisprosesseja. Tekniikka on lähes kivuton. Neulat ovat steriileitä ja kertakäyttöisiä. Neulauksen nopeutta ja syvyyttä voidaan säätää hoidettavan alueen mukaan. Käytämme steriilejä ja tehokkaita seerumeita ihosi tarpeen mukaan. 
20 – 80 ikävuoden välillä fibroblastien määrä vähenee puolella. Ne valmistavat kollageenia ja elastiinia. Mikroneulaushoidolla saadaan viivästytettyä fibroblastien vähentymistä. 
1) Ihon oma uusiutumisprosessi 
Mikroneulausmenetelmällä stimuloidaan epidermistä ja tämä tehostaa epidermiksen uusiutumista. Mikroneulaus aiheuttaa pienen tulehduksen epidemiksessä ja se stimuloi luonnollisesti kollageenin ja elastiinin tuotantoa dermiksessä. 
2) Seerumien aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu huomattavasti. Jopa 90 % aktiiviaineista imeytyy ihoon. 

Mikroneulauksen edut:
- Elvyttää ihoa
- Parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa
- Stimuloi hermoja ja lihaksia
- Kiinteyttää ihoa
- Tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon
- Hoidon tulos on täysin luonnollinen
- Ihon kunto paranee hoito hoidolta
- Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa
- Ennaltaehkäisee ihon vanhenemisilmiöitä

Mikroneulauskynässä käytetään steriilejä titaanineuloja. Mikroneulauskynällä saadaan avattua 500 – 750 mikrokanavaa sekunnissa. Se on nopeampi, turvallisempi ja viisi kertaa tehokkaampi kuin perinteinen mikroneulausrulla. Mikroneulauskynä on myös paljon turvallisempi, se ei riko ihoa. Neulat rei`ittävät ihoa kohtisuoraan. Näin hoito on lähes veretön. 

HOIDOT: 
- Kiinteyttävät, ryppyjä ja juonteita tasottavat hoidot
- Vitamiinihoidot, anti-age hoidot
- Aknearvet, laajentuneet huokoset
- Ihoa kirkastavat hoidot
- Minimaaliset riskit ja nopea palautumisaika
- Ei vahingoita ihoa pysyvästi

KONTRAINDIKAATIOT eli milloin hoitoa ei voida tehdä:
- Pustulat, psoriläikät, akne, aktiivinen herpes, kaikki tulehdukset iholla
- Raskaus
- Todella herkkä iho
- Ihottuma
- Kemoterapia tai sädehoito viimeisen 5 vuoden aikana
- Infektiot tai kuume
- Verenohennuslääkkeet

Hoitoa ei voi tehdä silmäluomille, tummiin silmänalusiin tai aivan suun pieliin. 

OHJEET HOIDON JÄLKEEN: 
- Iho saattaa punoittaa 3 – 48 tuntia
- Vältä aurinkoa muutamien päivien ajan
- Käytä suojakertoimia
- Älä koskettele ihoa 2 h hoidon jälkeen
- Kotihoitotuotteina suositeltavia esim. C-vitamiinia sisältävät tuotteet

Kosmetologimme auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet kotiin ylläpitämään ja tehostamaan hoidon tuloksia. 


HAPPI-IMEYTYSHOITO

Hoidon avulla pystytään lisäämään ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, viemään ihoon antioksidantteja, estämään vapaita radikaaleja tuhoamasta soluja, lisäämään ihon luonnollista paranemisprosessia ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Happihoidolla saadaan välittömästi näkyviä tuloksia. Juonteet ja rypyt tasoittuvat heti ja iho kosteutuu, jäntevöityy ja tasoittuu. 

Hyperbaarinen happiteknologia 
Vuosien tutkimustyön jälkeen biokemistien ryhmä on saanut yhdistettyä lääketieteen ja kosmetologian kehittämällä vallankumouksellisen menetelmän, jossa korkeapaineista, terapeuttista happea voidaan käyttää ammattimaisessa ihonhoidossa. Sen avulla ihoon imeytetään korkealaatuisia seerumeita. Vanhetessamme kykymme hyödyntää ilmassa olevaa happea vähenee ja ihon uusiutuminen hidastuu. Happi-imeytysmenetelmällä saadaan ihoon rikas konsentraatti happea, mikä on elintärkeä ainesosa ihonhoidossa. 


LCN PLASMA - TEHOKAS HOITO JUONTEITA VASTAAN

Uutuushoito, plasmavälähdykseen perustuva LCN Plasma kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja näkyvästi. Plasmahoidoilla kiinteytetään ihoa (silmänympärykset, kaula, kasvot ja vartalo) ja tasoitetaan ryppyjä ja juonteita. Laitteella voidaan hoitaa myös pigmenttiläiskiä. Plasmasalama muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen. Iho supistuu ja kiinteytyy välittömästi. Hoidon jälkeen iho jatkaa kiinteytymistään noin kolmen kuukauden ajan, fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta. 
Miten LCN-plasmahoito tehdään? 
Konsultaation jälkeen iho alueelta desinfioidaan ja puudutetaan pintapuudutevoiteella. Kun hoidettava alue on puutunut, hoitopää viedään lähelle ihoa ja ihon ja hoitopään välille muodostuu plasmasalama. Pisteen kohdalle muodostuu pieni rupi. Iho kiinteytyy ja supistuu välittömästi ja esimerkiksi yläluomella hoitotulos on yleensä nähtävissä heti hoidon jälkeen. Huomioithan, että hoitotulos jatkaa tekeytymistään vielä noin kolmen kuukauden ajan. 

Toipumisaika:
Ruvet paranevat noin 4- 7 päivässä itsestään. Parantumisprosessin ajan on erittäin tärkeää pitää iho kuivana eikä hoidetulle alueelle saa käyttää hoitovoiteita tai meikkiä. Rupien lähdettyä on tärkeää suojata iho auringolta riittävän korkeilla suojakertoimilla. Tarvittaessa hoito voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua, saman alueen uudelleenkäsittely – 40 %. Heti hoidon jälkeen iho punoittaa ja alkaa turvota. Turvotus on voimakkainta parin seuraavan päivän ajan ja sen kokonaiskesto kuten rupien paranemisaikakin on yksilöllistä. 

Hoidettavat alueet: 
- Ylä -/ alaluomi (myös roikkuva luomi) 
- Juonteet suun ja huulien ympärillä 
- Juonteet silmien ympärillä 
- Korvan edessä olevat juonteet 
- Kaula 
- Kulmakarvojen väliset pystyjuonteet eli ns. sibeliusjuonteet 
- Otsan poikittaiset juonteet 
- Akne- / raskaus- / venymäarvet 
- Ihon kiinteyttäminen ja juonteiden sekä ryppyjen tasoittaminen 

Hoidon vaikutukset: 
- Pitkäkestoinen lopputulos, noin kaksi vuotta 
- Edullinen, mutta tehokas hoitomenetelmä 
- Lyhyt toipumisaika, ruvet lähtevät noin 4-7 päivässä 

Kontraindikaatiot eli milloin hoitoa ei voida tehdä mm: 
- Pahanlaatuiset ihotaudit 
- Aktiivinen tulehdus 
- Valolle reagoivat lääkehoidot, lämpöallergia 
- Aids ja HIV 
- Sydänsairaudet, sydämentahdistin, verenohennuslääkkeet 
- Kortisonilääkitys 
- Raskaus 
- Imetys 

Jos sinulla on sairauksia, kannattaa pyytää lääkäriltä lupa hoitoon. Hoito kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta ihoa, silottaa juonteita sekä kohottaa silmäluomia. Iho alkaa kiinteytyä välittömästi ja lopullinen hoitotulos on nähtävillä 3kk kuluttua, jolloin käsittely voidaan tarvittaessa toistaa. Lisäksi hoitoa voi tehostaa mikroneulauksella. Hoitotulos kestää noin kaksi vuotta. Plasma -käsittely tehdään pintapuudutuksella. Varaa aikasi konsultaatioon, niin suunnitellaan sinulle sopivin hoitokokonaisuus! 


JALKAHOIDOT

Älä unohda jalkojasi! Säännöllinen jalkahoito pitää jalkasi hyvässä kunnossa ja helpottaa kotihoitoa. Jalkahoidossa poistetaan kovettumat, raspataan, hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Hoitoon kuuluu lisäksi kynsien lakkaus ja kaiken kruunaa rentouttava jalkahieronta. Voit myös valita erikoisjalkahoidon, johon kuuluu edellisten lisäksi kuorinta ja virkistävä tai naamio. Jos sinulla ei ole kovettumia, niin valitse silloin kaunistava jalkahoito. Muistathan, että myös varpaankynsiin voidaan tehdä geelilakkaus tavallisen lakkauksen sijaan. 


KÄDET JA KYNNET

Hoidetut kädet huomataan. Käsien hoitoon kuuluu kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. Jos kärsit kuivista käsistä tai kynsinauhoista valitse erikoiskäsihoito, johon kuuluu lisäksi käsien kuorinta ja tehokkaasti kosteuttava persikkaparafiininaamio.  

CRISNAIL geelilakka on UV-uunissa kovetettava geelimäinen kynsilakka. Se ei ole rakennekynsimateriaali, vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kuin tavallinen kynsilakka. Gеelilakka ei pidennä kynttä, eikä muuta kynnen muotoa. Se suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa paremmin. Geelilakka on hyvä vaihtoehto, jos haluat lisää suojaa omalle kynnelle, mutta et halua rakennekynsiä. Kynnet kestävät 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidan huoltaa, vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakka sopii myös varpaan kynsille. Rakennekynsiä laitettaessa kannatta miettiä tarkkaan kynsien pituus. Liian pitkillä kynsillä voi vaikeuttaa elämäänsä huomattavasti. Kärjen muoto vaikuttaa myös rakennekynsien kestävyyteen.    


MUUT HOIDOT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 
Ripsien ja kulmien värjäyksellä piristät olemustasi nopeasti ja helposti. Kestoväri pysyy ripsissä ja kulmissa noin 3 – 4 viikkoa. Käytämme kestovärjäyksissä laadukkaita Combinal –kestovärejä. Ne ovat voidemaisia koostumukseltaan, eivätkä siksi mene silmiin niin helposti – vähemmän kirvelyä! Kulmat muotoilemme pääasiassa filmivahalla, joka ei tartu ihoon. Siksi se soveltuu hyvin herkälle ja ohuellekin iholle. On sanottu, että oikein muotoillut kulmat on nopein ja helpoin kasvojen kohotus. Allergioiden yleistymisen vuoksi kestovärjäyksissä on oltava vähintään neljän viikon väli. 

Ripsien kestotaivutus 
Kestotaivutus tuo silmät ja ripset esiin! Kestotaivutus helpottaa ja nopeuttaa myös meikkaamista, kun taivutus ei vie aikaa. Ripsiväriäkään ei välttämättä tarvitse, koska ripsien kestovärjäys sisältyy kestotaivutuksen hintaan. Kestotaivutus kestää ripsissä 1-3 kuukautta. 

Ripsien pidennykset 
Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne ovat huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.  Ripsien pidennyksen laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia, ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-6 viikkoa riippuen ripsen luonnollisesta kasvusta.  Ripset huolletaan 2 – 4 viikon välein. Ripsien laiton jälkeen alue on pidettävä kuivana 24 – 48 tuntia liiman kuivumisen takia. Ripsien laiton jälkeen ei saa käyttää öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien alueella. Jos silmäsi ovat erittäin herkät tai olet allerginen, suosittelemme liiman allergiatestiä liikkeessämme. 

Airbrush – suihkurusketus 
Juhlat tulossa? Lähdössä lomalle? Suihkurusketuksella saat kevyen päivetyksen tai voimakkaamman rusketuksen. Rusketusnestettä suihkutetaan koko vartalolle ja kasvoille, värin kehittyminen vie aikaa n.12 tuntia. Vaikutuksen aikana vältä saunaa, vettä, hikoilua ja kaatumista, jotta iholle ei tule roiske- ja valumajälkiä. 

Ennen rusketusta, edellisenä päivänä, iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin, sekä ajella ihokarvat pois. Tule rusketukseen puhtaalla iholla. Näin rusketuksesta saadaan tasaisempi. Kun tulet rusketukseen, pukeudu väljiin tummiin vaatteisiin ja tummiin alusvaatteisiin. Heti käsittelyn jälkeen ihosta saattaa irrota väriä, joka lähtee pesussa pois. Suihkurusketus kestää iholla noin viikon. 

Intialainen päähieronta 
on todella rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. 

Karvanpoistot vahalla ja sokerilla 
Vaha- ja sokerointimenetelmällä voidaan poistaa häiritseviä karvoja vartalon ja kasvojen alueelta. Näillä menetelmillä karva lähtee juurineen ja kestää noin 3 – 6 viikkoa ennen kuin uusi karva kasvaa takaisin. Etuna on, että uusi karva on pehmeä – ei ikävää sänkikasvua! Säännöllinen karvojen poisto saattaa jopa heikentää karvankasvua. Karvanpoistoa varten karvan tulee olla vähintään 0,5 cm pitkä. Vaha- ja sokerointikäsittelyt sopivat koko vartalolle ja kasvojen alueelle. 


VARTALOHOIDOT

Rentoudu ja nauti! 
- Aromaterapia on rentouttava eteerisillä öljyillä tehtävä kokovartalohieronta. Se rentouttaa, poistaa kuona-aineita ja nesteitä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. 
- Kokovartalohieronta on rentouttava hieronta,  jolla saadaan nesteet ja kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle. Kokovartalohieronta tehdään perinteisellä hierontaöljyllä. Halutessasi voit valita myös muotoilevan tai nesteitä poistavan hieronnan. 
- Kuumakivihieronta on stressiä vähentävä ja rentouttava hieronta, joka poistaa lihasjännitystä ja lisää aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä kivillä. 
Kannattaa kokeilla myös kokovartalokuorintaa! 

VelaSmooth – selluliittihoitoihin, vartalon ja kasvojen kiinteytykseen sekä muokkaukseen. 
Mitä selluliitti on? Selluliitti on ihonalaisen kudoksen aineenvaihdunnallinen häiriötila. Ihonalaiseen sidekudokseen on kertynyt liikaa rasvaa, nesteitä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi ryhmiksi ja niitä ympäröi säikeinen kudos. Tällöin veren- ja imunestekierto häiriytyy ja solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti hidastuvat. 
Selluliitin asteet: 
I aste Lievin selluliitin aste, näkyy muhkuraisuutena vain kudosta puristettaessa. 
II aste Rasvasolut ryhmittyvät ns. mikronoduleiksi (n.30 – 100 rasvasolua) ja niiden ympärille kehittyy sidekudosverkko. 
Tässä vaiheessa selluliitti näkyy seisottaessa. 
III aste Rasvasolukertymät suurenevat  ja mikronodulit yhdistyvät makronoduleiksi. Kudokset eivät saa riittävästi ravintoa ja happea. Selluliitti näkyy myös makuulla. 

Vähitellen selluliittinen tila vakiintuu, kudoksesta tulee kovaa, tiivistä ja muhkuraista. Yleensä selluliittialueet ovat viileämpiä, koskettaessa arempia ja mustelmataipumus on lisääntynyt. 
Selluliitin syntyyn vaikuttavat tekijät:  
Selluliitin syntyyn vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi hormonitoiminta, verenkierron häiriötilat, stressi, perinnöllinen taipumus, vääränlainen ravinto, ryhtivirheet, huono ruoansulatus, tupakan ja alkoholin liikakäyttö. 
Selluliitin hoito:  Naiset eri puolilla maailmaa taistelevat selluliittia vastaan. Yli 80 % kaikista maailman naisista kärsii selluliitista. Et siis ole yksin. Sinulla voi olla selluliittia vaikka olisit normaalipainoinen tai hoikka ja huolehtisit itsestäsi, tarkkailisit painoasi ja harrastaisit liikuntaa. Taistelu selluliittia vastaan voi olla turhauttavaa. Selluliittia ei voi poistaa leikkauksella, koska taipumus selluliittiin on pysyvä.  Nyt ongelmiin on ratkaisu. VelaSmooth –vartalomuokkausjärjestelmä on ensimmäinen todella toimiva ratkaisu selluliittiongelmaan. VelaSmooth muotoilee vartaloa infrapunavalon, radioaaltojen ja imuhieronnan hellävaraisen yhteisvaikutuksen avulla. Se vaikuttaa syvälle ihonalaisiin kerroksiin ja muokkaa rasvakudosta solutasolla. Aktivoimalla rasvakudoksen aineenvaihduntaa se pienentää rasvasoluja ja muokkaa sidekudosta ympäröivää aluetta. Näin ihon uloimmat  kerrokset tasoittuvat, selluliitti vähenee ja iho muuttuu kauniimmaksi. Tulokset ovat kliinisesti mitattavissa. 
VelaSmooth –hoitosarja koostuu tavallisesti 10 hoitokerrasta 4 – 6 viikon aikana. Näkyviä tuloksia on havaittavissa jopa viiden hoitokerran jälkeen. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin reisien, vyötärön ja lantion hoikistuneen ja kaikki asiakkaat havaitsivat kudoksen ulkonäön parantuneen. Varaa aikasi konsultaatioon! Kaikki alkaa konsultaatiosta, jossa selvitetään hoidon voimakkuuden taso, hoidettava alue, hoitoaika ja hoitokertojen lukumäärä. Konsultaatio kestää noin puoli tuntia. Samalla pääset kokeilemaan VelaSmoothia ja voit itse todeta, miten tehokkaalta hoito tuntuu. 

Milloin VelaSmooth hoitoa ei voi tehdä? 
Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on sydämentahdistin, pinnallisia metallisia implantteja hoidettavalla alueella, syöpä, epilepsia, jos käytät valolle herkistäviä lääkkeitä esim. isotretinoin tai jos olet raskaana. 

VelaSmooth –hoidot 
Laitteella voidaan tehdä kiinteyttäviä hoitoja koko vartalolle ja kasvojen alueelle sekä vartalon muokkausta ja selluliittihoitoja. Varaa aikasi konsultaatioon! 

LHE -valoimpulssihoidot  
LHE – valoimpulssilaittella poistetaan tehokkaasti häiritseviä ihokarvoja, hoidetaan aknea ja rosaceaa, laajentuneita verisuonia (couperosaa), pigmenttiläiskiä ja tasoitetaan ryppyjä sekä juonteita. Valoimpulssihoidot ovat aina sarjahoitoa, joten sinun kannattaa varata aika konsultaatioon, jossa määritellään tarvittavien impulssien voimakkuus ja määrä sekä sarjahoidon kesto ja hinta. 

LHE – valoimpulssihoidolla eroon häiritsevistä ihokarvoista! LHE:n patentoitu laajaspektrinen valo ja sisäinen suodatusjärjestelmä mahdollistavat lämmön tarkan kohdistamisen ja optimoitu impulssin kesto synnyttää matalamman ja turvallisemman valovuon. LHE kohdistuu lämpönä suoraan karvatupessa olevaan väriaineeseen, melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Käyttäen lämpöä oikealla tavalla hyväksi LHE –laitteen tehokas fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin karvatuppi sekä juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vahingoittamatta. Valoimpulssihoito soveltuu häiritsevien ihokarvojen poistoon sekä kasvoilta että vartalolta. Valoimpulssihoito sopii myös vaaleiden ihokarvojen poistoon. Hoito on aina sarjahoitoa, koska se vaikuttaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. 

Ennen hoitoa ei saa ottaa aurinkoa noin 4 viikkoon, eikä karvoja saa poistaa vahalla 3 viikkoon. Tätä ohjetta tulee myös noudattaa valoimpulssihoidon jälkeen. Hoitosarja on noin 4 – 10 kertaan, riippuen karvan kasvusta. Hoitojen väli n. 2 viikosta – kuukauteen. 

Couperosa, pigmenttiläiskät, juonteet, rypyt: 
Couperosahoitoja tehdään kahden viikon välein, kaksi hoitoa viikossa. Hoitokertoja tarvitaan 6 – 8 verisuonista riippuen. Yleensä pinnalliset pienet suonet häviävät nopeammin kuin voimakkaammat suonet. Pigmenttiläiskiä hoidetaan kahden viikon välein. Hoitokertoja tarvitaan noin 4 – 6. Yleensä näkyvä tulos on huomattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Juonteita ja ryppyjä voidaan hoitaa myös kahden viikon välein ja hoitosarjan pituus riippuu toivotusta alueesta. LHE-teknologiassa käytetään automaattisesti valikoivia lyhyitä valoimpulsseja ja lämpöenergiaa. Tämän vaikutuksesta kollageenin muodostus tehostuu ja iho muuttuu vahvemmaksi ja kiinteämmäksi. Valo imeytyy pigmenttiin (veren proteiinit, pigmenttiläiskät) hyydyttäen sen. Aluksi pigmenttiläiskät tummuvat, vetäytyvät kasaan ja poistuvat vähitellen ihon normaalin uusiutumisen myötä. Näin käy myös laajentuneille verisuonille. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja nipistellä. 

Akne ja rosacea (ruusufinni) 
LHE käyttää aknehoidoissa peräkkäisiä kohdistettuja valo- ja lämpöimpulsseja. Kohdistettu impulssi on huomattavasti tehokkaampi kuin jatkuva valo, jota käytetään perinteisissä valoterapiamenetelmissä. Aknehoidoissa tulehtuneisuus vähenee ja iho rauhoittuu. Hoitokertoja tarvitaan kahdeksan, kaksi viikossa. Varaa aikasi koeimpulsseihin! 


KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä rajauksia silmiin tai muotoilla kulmat. Silmien ylä- rajaus tehdään aivan ripsien yläpuolelle, joten lopputulos on luonnollinen ja silmän muotoa kauniisti korostava. Alarajaus voidaan tehdä koko alaluomelle tai vain kevyesti ulkonurkkaan. Jos ongelmanasi ovat olemattomat kulmat tai haluat täyttää aukkoja omissa kulmakarvoissasi, niin kestopigmentointi on silloin sinua varten. Kulmat suunnitellaan yhdessä ja niistä muotoillaan sellaiset kuin haluat. Myös kulmissa värivaihtoehtoja on runsaasti tummasta ruskeasta luonnolliseen harmaan ruskeaan. Värit sekoitetaan aina jokaiselle yksilöllisesti. Kulmat voidaan tehdä 3D –tekniikalla tai perinteisellä pigmentointimenetelmällä. 


EHOSTUS

Rentoudu hetki ennen juhlia ja anna ammattilaisen tehdä sinulle sopiva ja pysyvä meikki. Tilaisuudesta ja toiveistasi riippuen teemme sinulle luonnollisemman päivämeikin tai näyttävämmän iltameikin. Muistathan, että saat meiltä myös tilaisuuteen sopivan kampauksen. Jos haluat itse oppia korostamaan parhaita puoliasi, varaa aika meikin opastukseen. Siinä käymme läpi perustekniikat ja harjoittelemme kädestä pitäen meikin tekemistä. Voit myös kerätä ryhmän ja tulla yhdessä viettämään tyttöjen päivää!