Etsi

Tuotteet

Tuotteet

TUOTTEET 
Wherteimar 
KMS 
Kerastase 
Goldwell 
Micabella 
Farfalla

WHERTEIMAR 
www.wherteimar.com 
NATURAL COSMETICS WITH HIGH CONCENTRATION OF ACTIVE INGREDIENTS 
* luonnollinen
* innovatiivinen 
* ylellinen 
- Termisen veden edut ja sveitsiläisen lähdeveden puhtaus 
- Luonnolliset ja orgaaniset aktiiviaineet 
- Kierrätettävät pakkaukset 
- Tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen 
- Tuotteet eivät sisällä: mineraaliöljyjä, lanoliinia, parabeeneja, PABA sodium lauryl sulfaattia, formaldehydiä, kemiallisia torjunta-aineita kasvimyrkkyjä ja keinotekoisia väriaineita. 

LUONNOLLISTA LUKSUSTA IHOLLESI! 

TUOTTEET KASVOILLE 

FRESH CLEANSING MOUSSE 140 ml 
Syväpuhdistava mousse kaikille ihotyypeille poistaa tehokkaasti myös meikin. Levitä pieni määrä iholle, emulgoi ja huuhtele runsaalla vedellä. Voit käyttää puhdistusharjaa tehostamaan puhdistusta. Sisältää ainutlaatuisen kosteuttavan yhdisteen, joka jättää ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Viimeistele puhdistus kasvovedellä. 

CLEANSING MILK 140 ml 
Kevyt puhdistusemulsio puhdistaa iholta meikin ja muut epäpuhtaudet. Levitä pieni määrä iholle, hiero pyörivin liikkein, huuhtele runsaalla vedellä, kuivaa iho ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Aktiiviaineina NMF ja seesamöljy, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa. 

FRESH TONING LOTION 140 ml 
Viimeistele puhdistus kasvovedellä. Se jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Voit suihkuttaa sitä vanulappuun ja pyyhkiä sillä ihon tai kädelle ja taputella se iholle. Ruusuvesi, rakkolevä ja taikapähkinä tasapainottavat, kirkastavat ja rauhoittavat ihoa. 

SOFT MOISTURIZING CREAM 50 ml 
Nopeasti imeytyvä, kevyt kosteusvoide kosteuttaa ja suojaa ihoa. Siinä on suojakerroin 8. Levitä pieni määrä voidetta kasvoille ja kaulalle aamulla ja/tai illalla. Voide sisältää NMF, allantoiinia, vehnänalkioöljyä ja kapseloitua E-vitamiinia. Se sopii kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat kosteutta, myös rasvaiselle ja seka-iholle. 

HYDRASENS CONCENTRATE 30 ml 
Herkän ihon seerumi suojaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Se sisältää lakritsiuutetta, joka on tulehduksia vähentävä ja kiinteyttävä vaikutuksiltaan. Sitä käytetään myös lääkkeellisesti. Kamomillasta saadaan bisabololia, joka on rauhoittava ja tulehduksia vähentävä. Ruusuvesi virkistää ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Ternimaidosta saatavat sytokiinit uudistavat ja korjaavat ihoa. Käytä seerumia voiteen alla. 

HYDRABALANCE CONCENTRATE 30 ml 
Rasvaiselle ja sekaiholle sopiva seerumi vähentää talineritystä, puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Se sisältää Ylang Ylangia, joka tasapainottaa talineritystä, jättää mattapinnan ja kosteuttaa ihoa. Salisyylihappo kuorii kevyesti ihoa, vähentäen mustapäitä ja ihon punoitusta. Sinkki kronosfääreissä vapautuu pikkuhiljaa ihoon. Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista iholle ja elimistölle. Riisitärkkelys kosteuttaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoa. Käytä seerumia voiteen alla. 

REINFORCING NIGHT CREAM 50 ml 
Ravitseva ja ihon pehmeänä pitävä yövoide sisältää nanokapseloituja aktiiviaineita. Levitä tuotetta pieni määrä kasvoille ja kaulalle aamulla ja/tai illalla. Se sisältää venhnänalkiö- ja neitsyt oliiviöljyä, ruusua, allantoiinia, royal jellyä ja voipuun voita. Iho on käytön jälkeen tasainen ja pehmeä. 

R-STRUCTURE CREAM 50 ml Ihoa kiinteyttävä anti-age voide sisältää aktiiviaineita, jotka aktivoivat kollageenin ja elastiinin muodostumista. Siinä on myös suojakerroin 8. Levitä tuotetta pieni määrä kasvoille ja kaulalle, hiero kunnes se on imeytynyt. Voide sisältää E- ja A-vitamiinia, kollageenia ja voipuun voita. 

HYDRANERGIE CONCENTRATE 30 ml 
Seerumi kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat uudistamista, korjaavia aktiiviaineita ja kiinteytystä. Aktiiviaineista Royal Jelly sisältää runsaasti vitamiineja ja aminohappoja, joita iho tarvitsee. Sytokiinit nopeuttavat ihon uusiutumista ja paranemista. Isoflavonoidit korjaavat, kosteuttavat ja aktivoivat kollageenisynteesiä. Iirisuute tasapainottaa epidermiksen kosteustasapainoa, ravitsee ja pehmentää ihoa.

LIGHTENING CREAM 50 ml 
Pigmenttiläiskiä tehokkaasti vaalentavassa ja ennaltaehkäisevässä voiteessa on suojakerroin 20. Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle pieni määrä ja hiero kunnes se on imeytynyt. Voide sisältää kasviöljyjä, tuhatkaunoa, joka vähentää melaniinin tuotantoa ja tasoittaa pigmenttiläiskien väriä ja maitoproteiinia, jolla pigmenttiläiskien muodostumista vähentävä vaikutus. 

HYDRACLAIR CONCENTRATE 30 ml Ihon pigmenttiläiskiä vaalentava seerumi sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Käytön jälkeen muista suojata iho auringolta joko suojakertoimilla tai vaatteilla. Aktiiviaineina glykolihappo 12 % pH 5, poistaa kuollutta pintasolukkoa ja auttaa aktiiviaineita imeytymään ihoon paremmin. Arbutiinia saadaan sianpuolukasta, se uudistaa, vaalentaa ja on antiseptinen vaikutukseltaan. Käytä paikallisesti pigmenttiläiskille. 

VITAMIN C ILLUMINATING CREAM 50 ml 
Ihoa tehokkaasti kirkastava C-vitamiinivoide neutraloi vapaita radikaaleja ja aktivoi kollageenisynteesiä. Tuloksena kirkas, kuulas ja tasaisen värinen iho. Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle pieni määrä ja hiero kunnes se on imeytynyt. Voide sisältää stabiloitua C-vitamiinia, kiiviuutetta, E-vitamiinia, mandariinin eteeristä öljyä ja UVA-UVB –suojan, suojakerroin 10. 

VITAMIN C ++ CONCENTRE 30 ml 
C-vitamiini seerumin C-vitamiini saadaan hedelmistä ja se on yksi tehokkaimmin ihoa uudistavista aktiiviaineista. Se stimuloi ihon uusiutumista, on osana kollageeni- ja elastiinisynteesiä ja neutraloi vapaita radikaaleja. Wherteimar tuotteissa C-vitamiini on pakattu nanosfääreihin. Ne vapauttavat C-vitamiinin vasta, kun ne ovat kosketuksissa ihon entsyymien kanssa. Nanosfäärit pitävät C-vitamiinin tuoreena ja kuljettavat sitä syvemmälle ihoon. C-vitamiinituotteet sopivat kaikille ihotyypeille. 

EYE CARE GEL 15 ml Silmänympärysgeeli kiinteyttää ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Se vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysalueella. Levitä pieni määrä tuotetta silmänympärysiholle ja hiero, kunnes se on täysin imeytynyt. Vältä geelin joutumista silmiin. Silmänympärysgeeli sisältää E-vitamiinia ja taikapähkinäuutetta mikrosfääreissä, Eyeseryl® on tummuutta ja turvotusta vähentävä aktiiviaine ja hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ihoa. 

REGENERATING CREAM HIGH PROTECTION SPF 50 100 ml 
Uudistava voide korkealla suojakertoimella. Voide imeytyy nopeasti ja on kevyt ja öljytön. Levitä puhtaalle iholle pieni määrä voidetta ja toista käsittely tarvittaessa (uinnin jälkeen tai jos olet pitkään auringossa). Voide sisältää E-vitamiinia, Marine DNAta, Aloe Veraa, sianpuolukkaa (sis arbutiinia) ja UVA-UVB suojan, suojakerroin 50. 

ENTZYMATIC CREAM 50 ml 
Entsyymikuorintavoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se poistaa hellävaraisesti kuolleen pintasolukon, stimuloi kollageenisynteesiä, tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja syväpuhdistaa ihoa. Levitä tuotetta puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 3 – 4 minuuttia, huuhtele ja viimeistele kasvovedellä. Voit myös jättää kuorinta-aineen iholle, hiero kuorinta ihoon vaikutusajan jälkeen ja lisää ihotyypillesi sopiva voide. Näin käytettynä max. 2 kertaa viikossa illalla. Muista suojata iho auringolta kuorinnan jälkeen. Kuorinta sisältää papaijaa, salisyyli- ja maitohappoa, allantoiinia ja kamomillaa. 

LUXURY CAVIAR –ylelliset kaviaarituotteet kasvoille 
KAVIAARI 
Täydellinen cocktail vitamiineja ja hivenaineita, jotka uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Kaviaari sisältää A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, D-, H- ja F-vitamiineja, aminohappoja, peptidejä, proteiineja, välttämättömiä rasvahappoja, jodia, fosforia, sinkkiä, rautaa, magnesiumia, retinolia, kalkkia, kuparia ja mangaania. Wherteimar käyttää 100 % kaviaariuutetta tuotteissaan. 

LUXURY CAVIAR EYE CREAM 15 ml 
Monivaikutteinen, todella ylellinen silmänympärysvoide kiinteyttää, kosteuttaa, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä turvotusta ja tummuutta. Se sopii parhaiten aikuiselle iholle. Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Tehohoitona voit käyttää sitä useammankin kerran päivän aikana. 

LUXURY CAVIAR ELIXIR 30 ml 
Kotikäyttöön tarkoitettu silkkimäinen eliksiiri on todellinen pikakaunistaja, nuoruuden eliksiiri. Se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja kiinteäksi. Eliksiiri sisältää kaviaariuutetta ja hyaluronihappoa. Se sopii erinomaisesti aikuiselle, väsyneelle ja kuivalle iholle. Käyttö: Levitä eliksiiriä kasvoille, kaulalle ja decolleteelle ja hiero, kunnes se on täysin imeytynyt. 

HYALURON ECLAT SUPERBE –hyaluronihappotuotteet kasvoille 
Replenishing Cream 30 ml 
Juonteiden ja ryppyjen täyttöön tarkoitettu täsmätuote. Kolmoisvaikutus: pitkävaikutteinen, ylläpitävä vaikutus ja välitön tulos! Aktiiviaineina soijaproteiinia, joka runsaasti isoflavonoideja. Ne suojaavat ihoa hormonien aiheuttamilta vanhenemisilmiöiltä (vaihdevuodet). Retinolia saadaan kurpitsauutteesta. Se tehostaa solujen uusiutumista ja stimuloi fibroblast –soluja. Se on myös voimakas antioksidantti ja stimuloi kollageenin muodostumista. Levitä tuotetta paikallisesti juonteille/rypyille ja hiero ihoon. 

Satin Soft Cream 60 ml 
Täyteläinen anti-age voide sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Pieni molekyylinen hyaluronihappo pystyy imeytymään syvälle ihoon ja vaikuttamaan ihon kosteustasapainoon. Keskikokoiset molekyylit ylläpitävät ihon kosteustasapaino ja kosteuttavat ihoa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo täyttää välittömästi ryppyjä ja juonteita. Tuotteen sisältämä kollageeni saadaan soijasta ja mustikoista. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä merkitys ihon kimmoisuudessa ja rakenteessa. Lisäksi sillä on suuri vaikutus solujen uusiutumisprosessissa. Liukeneva kollageeni sisältää vettä ja kollageenin mikrokuituja. Sillä on vaikutusta myös ihon oman kollageenin muodostumisessa. Wherteimar Les Delicats Premium Collection Uusilla, ylellisillä kauneustuotteilla saat uskomattomat tulokset. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikille, jotka haluavat ylläpitää ihon nuorekkuutta, kimmoisuutta ja elinvoimaisuutta.  

Creme Delicieuse 50 ml 
Todella täyteläinen anti-age voide, joka sisältää runsaasti pehmentäviä ja ravitsevia aktiiviaineita, mm. mustaruusu-uutetta, joka on voimakas antioksidantti. Se taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Merikollageeni uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Sheavoi suojaa, hoitaa ja ravitsee ihoa. Käytä voidetta aamuin illoin. 

Masque Creme Jeunesse Absolue 100 ml 
Elvyttävä ja ravitseva naamio vähentää vanhenemisen näkyviä merkkejä iholla. Käytä naamiota 2 – 3 kertaa viikossa. Levitä ohut kerros kasvoille, kaulalle ja decolleteelle, hiero ja anna vaikuttaa 20 minuuttia tai yön yli. Naamio sisältää mm. mustaruusu-uutetta, joka on voimakas antioksidantti ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Merikollageeni uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Sheavoi suojaa, hoitaa ja ravitsee ihoa. 

TUOTTEET VARTALOLLE 

BODY EXFOLIATING CREAM + AHA´S 150 g 
Helposti levittyvä kuorintavoide vartalolle. Se poistaa tehokkaasti kuolleen pintasolukon, kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Levitä kuorintavoidetta koko vartalolle alueittain tai paikallisesti ongelma-alueelle, kitkaa ja huuhtele. Kuorinta sisältää avokadoöljyä, meripihkapartikkelita ja AHA-happoja. 

FIRMING AND MOISTURIZING BODY CREAM 150 g 
Kiinteyttävä ja kosteuttava vartalovoide on ylellisen täyteläinen koostumukseltaan. Se imeytyy kuitenkin nopeasti ja täydellisesti ihoon. Voide sisältää soijaproteiinia, kasviskvalaania, E-vitamiinia, makeaa manteliöljyä ja orgaanista silikonia. Käytä voidetta päivittäin koko vartalolle, tai paikallisesti ongelma-alueella. Voide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Se sopii myös rinnoille. 

MODELING BODY CREAM 150 g 
Tehokkaasti vartaloa muotoileva voide, erityisesti selluliitin hoitoon ja nestekierron aktivointiin. Voide sisältää kofeiiniliposomeja, aloe veraa ja E-vitamiinia. Käytä voidetta päivittäin ongelma -alueilla. 


KMS 

START- Aloita tyylisi muotoiluun valmistavilla shampoilla, hoitoaineilla ja tehohoidoilla 
STYLE- Herätä tyylisi eloon luovilla muotoilutuotteilla - Rakenna. Muotoile. Muokkaa. Tehosta. 
FINISH Määrittele tyylisi - Lukitse ja ylläpidä haluttu look viimeistelytuotteilla. #Stylematters http://www.kmshair.com 

Kerastase 
Kerastase tarjoaa ainutlaatuisen yksilöllistä ja räätälöityä hiustenhoitoa yhdistäen maailman parhaimpien kampaajien ammattitaidon ja kehittyneimmän hiustutkimuksen. Korkean suorituskyvyn syvävaikutteiset tuotteet auttavat jo ensimmäisellä hoitokerralla kampaamossa, ja kotihoitotuotteilla saavutettuja tuloksia on helppoa ylläpitää. Tervetuloa ylellisen ravitsevaan ja aisteja hivelevään hiustenhoitoon liikkeeseemme! https://www.kerastase.com/ 

Goldwell Stylesign 
Selkeä valikoima, uudet tuoksut ja päivitetty teknologia sekä parannettu koostumus. Flexpro tec complex tuotteet auttavat pitämään tyylin luonnollisena ja joustavana. Ainutlaatuinen elastomeeri ja UV-suodatin auttavat suojaamaan hiuksia ennenaikaiselta värin haalistumiselta, muotoilurautojen ja föönin vaurioittavilta vaikutuksilta sekä UV-säteilyltä. Tekee hiukset sileiksi ja parantaa niiden luonnollista kiiltoa. http://fi.goldwell.com/tuotteet/muotoilu/stylesign/ 

Farfalla
https://www.farfalla.fi/tuoteryhma/781693
Helppohoitoiset, kauniin kiiltävät hiukset: Täydellinen hiustenhoitosarja - yksi kattavimmista markkinoilla 
Shampoot – vegan 
Hoitoaineet – vegan 
Muotoilutuotteet – muotovaahto vegan 100% luonnollisista ainesosista
NaTrue - ja BDIH -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita. 
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille. Asiakkaat ja ammattilaiset rakastavat Farfallaa – kymmenien ekokampaajien käytössä ympäri Suomen!